Treinreiswinkel Zakelijk

Altijd de voordeligste treintickets
  • Alle treintickets en reserveringen in Europa en ver daarbuiten
  • Altijd de meest voordelige en meest comfortabele verbinding
  • Neem contact op via 071 - 516 12 57 of zakelijk@treinreiswinkel.nl

Treinreiswinkel Zakelijk / B2B

Het team van Treinreiswinkel Zakelijk / B2B (Menno Schaafsma, Linda van 't Veer en Robert van Oosten) is ma t/m za bereikbaar via telefoonnummer 071 - 516 12 57 en per e-mail via zakelijk@treinreiswinkel.nl .  Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 10.00 - 17.00

 


Treinreiswinkel Zakelijk / B2B

Treinreiswinkel Zakelijk / B2B kan alle treintickets en reserveringen verzorgen in heel Europa en een groot aantal landen daarbuiten. Of het nu gaat om een Thalysticket Amsterdam – Parijs, een ticket en reserveringen Bloemendaal – Buxtehude, binnen één land zoals Hamburg – Berlijn of Madrid – Sevilla: het team van Treinreiswinkel Zakelijk / B2B zoekt de meest voordelige en meest comfortabele verbinding. 


Contact: 071 - 516 12 57 en zakelijk@treinreiswinkel.nl .


Alle treinen boeken met je eigen bookingstool.

Boeken van treintickets kan complex en ingewikkeld zijn. Stap over op “ALLE TREINTICKETS” van de Treinreiswinkel en altijd snel weten: de beste verbindingen, de beste tarieven, makkelijk boeken, 85.000 bestemmingen in heel Europa.


Bedrijven en Organisaties

Voor bedrijven en organisaties met meer dan 10 online ticketboekingen per maand bieden we de mogelijkheid om online treintickets te boeken met een eigen online boekings tool. Betalingen met gespecificeerde verzamelfacturen.


Snelle en flexibele service

Neem contact op met het team van Treinreiswinkel Zakelijk / B2B (Menno Schaafsma, Linda van 't Veer en Robert van Oosten) voor aanmelding, meer informatie of speciale wensen. Telefonisch via 071 - 516 12 57 en per e-mail via zakelijk@treinreiswinkel.nl


Online Bestemmingen

Boek online treintickets naar ruim 10.000 bestemmingen waaronder populaire steden als Parijs, Londen, Brussel, Antwerpen, Frankfurt, Dusseldorf, Berlijn en Keulen. Naast de online boekbare bestemmingen kunnen we treintickets naar ruim 75.000 andere bestemmingen boeken. Ook voor de voordeligste groepstickets bent u bij de Treinreiswinkel op het juiste adres.


Beste prijs versus flexibel

In de zoekresultaten kan worden gekozen voor de "beste prijs", vaak een ticket met hoge wijzigingskosten, of een "flexibel ticket" met gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.


Tickets per mail

Treintickets ontvangt u direct per e-mail. Alleen voor enkele bestemmingen in Frankrijk (niet Parijs!) zijn alleen papieren tickets beschikbaar. Deze komen per post of kunnen worden opgehaald aan het loket of in een van onze winkels.


Individuele Zakenreiziger

Het is mogelijk om met een bedrijfsaccount in te loggen en zelf direct tickets te boeken. De e-tickets kunnen eenvoudig naar de eigen mailbox verstuurd worden. De tickets worden toegevoegd aan de maandelijkse verzamelfactuur.


1e klas - Maaltijden aan boord, Wifi, Lounges

1e klas reizen biedt naast extra veel ruimte aan boord veel meer comfort. Op de Thalys naar Antwerpen, Brussel en Parijs en de Eurostar naar Londen is een maaltijd inbegrepen. Daarnaast is Wifi op sommige treinen inbegrepen (Thalys en nu ook op de ICE naar Frankfurt!) en is er gratis toegang tot de comfortabele NS Lounges op de vertrekstations van de Thalys in Nederland (Amsterdam C, Schiphol en Rotterdam C)


TRW Spaarkaart

Verzamel voor iedere reis punten en ruil je punten in voor reisjes of verwencadeaus.


Loyalty Programma

Thalys en ICE Thalys The Pass: vraag de Thalys The Pass aan en reis met veel voordeel naar Antwerpen, Brussel en Parijs. Kortingen kunnen oplopen tot 50%. ICE: Heeft uw bedrijf of organisatie minimaal € 5000 omzet per jaar op de ICE? Vraag ICE Corporate aan en krijg 10% korting op het volle tarief (High Flex)