0
form-submit
back-to-search
Oriënt Express - Venetiē-Londen
2-daagse luxe treinreis Europa

Venice Simplon-Oriënt-Express én Belmond British Pullman

Luxe treinreis

Aan boord in stijl dineren terwijl buiten de Alpen voorbij trekken

Ambiance uit de jaren '20

Met zorg gerestaureerde rijtuigen

Exquise maaltijden aan boord

De Venice Simplon-Oriënt-Express is één van de meest beroemde luxe treinen van de wereld. De trein verbindt een aantal Europese steden, zoals Londen, Parijs, Venetië en Istanbul. De originele rijtuigen uit 1920 zijn zorgvuldig gerestaureerd en brengen u in een andere tijd met de gemakken van nu. Een Art Deco inrichting, gastronomische verwennerij, live entertainment, een unieke ervaring.
read-more
Dag tot dag

Dag 1 Venetië

In de ochtend stapt u op het Santa Lucia Station in hartje Venetië aan boord van de Oriënt-Express. U geniet van de lunch in één van de drie restauratietrijtuigen terwijl buiten het Italiaanse landschap is te bewonderen. Later in de middag krijgt u een afternoon tea in het compartiment. In de avond wordt een exclusief diner geserveerd. Overnachting in de trein.

Dag 2 Londen

Het ontbijt gebruikt u in uw eigen compartiment. Rond 7.30 uur komt de trein aan in Parijs. Mensen die tot hier hebben geboekt gaan hier van boord. De Oriënt-Express reist vanuit Parijs verder naar Calais aan de Franse kust. U krijgt een lekkere brunch aan boord. Vanuit Calais volgt een transfer door de Kanaaltunnel naar Folkestone aan de Engelse kust. De reis gaat nu verder met de Belmond British Pullman en tegen 17.30 uur bereikt u Victoria Station in Londen, het eindpunt van uw reis.

price-dates

Oriënt Express - Venetiē-Londen

fallback