0
form-submit
back-to-search
Oriënt Express Venetië-Wenen
2-daagse luxe treinreis

's Werelds meest legendarische trein

Bezoek aan twee romantische steden

Prachtig Alpenlandschap

Aan boord in stijl dineren

Ambiance uit de jaren '20

Met zorg gerestaureerde rijtuigen

De Venice Simplon-Oriënt-Express is één van de meest beroemde luxe treinen van de wereld. De trein verbindt een aantal Europese steden, zoals Londen, Parijs, Venetië en Istanbul. De originele rijtuigen uit 1920 zijn zorgvuldig gerestaureerd en brengen u in een andere tijd met de gemakken van nu. Een Art Deco inrichting, gastronomische verwennerij, live entertainment, een unieke ervaring.
read-more
Dag tot dag

Dag 1 Venetië

In de middag stapt u op het Santa Lucia Station in hartje Venetië aan boord van de Venice Simplon-Oriënt-Express. U wordt naar uw compartiment begeleid waar u zich in alle rust kunt installeren en voorbereiden op het diner, één van de hoogtepunten van deze reis. Terwijl de trein zijn weg vindt richting Noord-Italië kunt u genieten van een exclusief viergangendiner in één van de restauratierijtuigen. Overnachting aan boord.

Dag 2 Wenen

's Ochtends wordt het ontbijt geserveerd in uw compartiment terwijl u de Oostenrijkse landschappen voorbij ziet trekken. Rond 9.30 uur komt de trein aan op het treinstation van Wenen. Hier eindigt uw reis met de Oriënt-Express.

price-dates

Oriënt Express Venetië-Wenen

fallback