Dagje Londen met Stena Line

Met Stena Line naar Londen, retour inclusief hut en treinticket
  • Comfortabele hutten
  • Diner- en ontbijtbuffet
  • Hele dag in Londen (11 uur)

De meest voordelige en comfortabele ferry overtocht naar Engeland. Op de ferry route Hoek van Holland - Harwich van Nederland naar Engeland vaart Stena Line met twee schepen; de Stena Hollandica en de Stena Britannica. Aan boord van beide ferry schepen zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht nog aangenamer maken. Bij Stena Line begint uw vakantie al aan boord.

  • FAMILIE
8,4 5 beoordelingen

Boot/treinreis prima geregeld en verlopen, ondanks werkzaamheden aan Passenger Terminal in Harwich. Columbia Hotel ** goed gelegen aan Central Line. Ruime 4-persoonskamer, sanitair van vorige eeuw. WIFI alleen op begane grond.

Extra's bij te boeken

London Travel Card, Oyster Card Bekijk extra's

Hutten


2-persoons binnen-/buitenhut

Deze standaard hut voor 1 of 2 personen is zowel in een binnen als een buiten variant te boeken. Het verschil is dat een binnenhut zich aan de binnenkant van het schip bevindt en derhalve geen patrijspoort heeft. De buitenhut zit aan de buitenkant en heeft wel een patrijspoort waardoor naar buiten gekeken kan worden. De hutten zijn sfeervol en maritiem ingericht. In de hut vindt u: - Twee bedden (onder 200cm x 90cm en boven 200cm x 80cm) boven elkaar met boxspringmatrassen, dekbed en linnengoed - Tweezitsbank - Een tafeltje naast het bed - Een bureau / dressing table - Een open garderobe - Telefoon voor intern gebruik - Flat screen satelliet televisie - Badkamer met: wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep

4-persoons buitenhut standaard

Deze standaard hut voor 3 of 4 personen is alleen als een buiten variant te boeken. Het verschil is dat een binnenhut zich aan de binnenkant van het schip bevindt en derhalve geen patrijspoort heeft. De buitenhut zit aan de buitenkant en heeft wel een patrijspoort waardoor naar buiten gekeken kan worden. De hutten zijn sfeervol en maritiem ingericht. In de hut vindt u: - Vier bedden (één twijfelaar 200cm x 120cm en drie 200cm x 80cm bedden), twee boven elkaar aan beide kanten van de hut met boxspringmatrassen, dekbed en linnengoed - Een tafeltje tussen de onderste bedden - Een bureau / dressing table - Een stoel - Een open garderobe - Flat screen satelliet televisie - Telefoon voor intern gebruik - Badkamer met: wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep

2-persoons Comfort Class hut

Deze luxe hut voor 2 personen is er alleen in de buitenhut variant, dus inclusief patrijs poort met zeezicht. In de Comfort Class staan een aantal extra faciliteiten tot uw beschikking. De hutten zijn sfeervol en maritiem ingericht. In de hut vindt u: - Twee bedden naast elkaar (één twijfelaar 200cm x 120cm) en een 1-persoons bed (200cm x 80cm) met boxspringmatrassen, dekbed en linnengoed - Mini bar met: mineraalwater, jus d'orange, bier, rode/witte wijn, zakje chips en een zakje pinda's - Koffie- en theefaciliteiten - Flat screen satelliet televisie - Een stoel - Een bureau / dressing table - Een open garderobe - Telefoon voor intern gebruik - Föhn - Badkamer met: wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep

Inbegrepen


Inclusief
  • Ferryovertocht retour Hoek van Holland - Harwich
  • Treinticket Harwich - Londen vv (geldig naar alle East Anglia stations, bv ook naar Cambridge)
  • Twee overnachtingen in een 2- of 4-persoons binnen-/buitenhut (buitenhut met toeslag)

Exclusief
  • Vervoer naar/van Hoek van Holland

Reisschema


Heenreis

 

 Hoek van Holland Haven  v 22.00
 Harwich International  a 06.30
   v 07.15
 Londen Liverpool Street Station  a 08.54h

 

Terugreis

 

 Londen Liverpool Street Station v 19.32
 Harwich International a 20.54
  v 23.00
 Hoek van Holland Haven a 08.00

Ontbijt en Diner


Maaltijden per enkele reis 

 

 aan boord TRW-prijs TRW kind 4-15jr
Ontbijtbuffet € 17,50 € 15 € 7,50
Diner € 35 € 32
€ 16
Ontbijt + Diner - € 43
€ 21,50

 

Maaltijden kunt u bijboeken op het boekingsformulier.

Prijzen & boeken

Dagje Londen met Stena Line
Legenda
Beschikbaar
Geselecteerd
Lastminute
Speciale aanbieding
Niet beschikbaar

Inclusief
-Ferryovertocht retour Hoek van Holland - Harwich

-Treinticket Harwich - Londen vv (geldig naar alle East Anglia stations, bv ook naar Cambridge)

-Twee overnachtingen in een 2- of 4-persoons binnen-/buitenhut.

-1 dag in Londen

Exclusief
-
Vervoer naar Hoek van Holland

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis

Maaltijden kunt u optioneel bijboeken op het boekingsformulier

De data op de kassabon rechts zijn de reisdata. Achter de aanduiding 'terugreis vertrek' op het boekingsformulier staat bij dit arrangement de aankomstdatum (dus niet de vertrekdatum)

Extra's bij te boeken

Vul je reis aan met onze extra's

London Oystercard

De Oyster card is te vergelijken met de Nederlands OV chipkaart en is geldig voor onbeperkt gebruik van metro, DLR, bus en enkele treinservices (van National Rail) in Londen. Elke keer dat u een rit maakt, worden de kosten van de rit van uw tegoed afgehaald. Hoeveel eraf gehaald wordt, ligt aan het aantal zones en op welke tijd u reist (piektijd van van 06:30 tot 09:30 van ma t/m vr). De kaart wordt geleverd met een tegoed van £ 20,- . U kunt uw kaart ter plaatse bij de stations en verkooppunten te allen tijde opwaarderen. Ter informatie: een rit binnen zone 1 en 2 kost ca. £ 1,80 - £ 2,20. (zonder Oystercard ca £4,50)

 

Bij eerste aanschaf is tevens £ 3,- voor de kaart inbegrepen. De kaart (met eventueel resterend saldo) kunt u ook in de toekomst blijven gebruiken. Uw resterende tegoed kunt u, ofwel voor een volgende reis gebruiken, ofwel laten terugbetalen aan het loket bij één van de stations. Echter meer dan £ 5,- per kaart wordt niet direct betaald. Voor hogere bedragen dient u ter plaatse een formulier in te vullen en restitutie geschiedt dan per cheque.

 

U betaalt bij de Oyster kaart per dag nooit meer dan het bedrag van een dagkaart voor het aantal zones wat u die dag reist. M.a.w. als het bedrag van de dagkaart is bereikt, wordt het ritbedrag niet meer afgeschreven.

 

 

€ 31

London Travelcard 1 day

De London Travelcard is een papieren kaartje geldig voor het openbaar vervoer in Londen.

1 dag geldig

Geldig in zone 1 t/m 4: in het centrum van Londen en enkele buitenwijken, inclusief de meeste bezienswaardigheden


Zones:
Het centrum van Londen, met de meeste bezienswaardigheden, ligt in zone 1-2. De randstreek van Londen, met beroemde  plaatsen zoals het Wembley stadion en de Wimbledon Tennis Club valt in zone 1-4.

 

London Travelcards zijn geldig op de volgende vervoersmiddelen:
• London Underground (de metro)
• Overground en National Rail trains in Londen
• Bussen (in elke zone, onafhankelijk van de zone van uw Travelcard)
• Trams in South London
• Docklands Light Railway (DLR)

U ontvangt tevens 33% korting op de Thames River boot en 25% korting op de Emirates Air Line kabelbaan.

 

€ 15

London Eye

Zo veel te zien: 36 Theems bruggen, 7 graafschappen, 13 voetbalstadions, alle grote treinstations.

 

€ 27

London Eye fast track

Zo veel te zien: 36 Theems bruggen, 7 graafschappen, 13 voetbalstadions, alle grote treinstations.

Sla de wachtrij over!

 

€ 37

Ontbijtbuffet

€ 15 p.p.

Ontbijtbuffet kind 4-15 jr

€ 7,50 p.p.

Diner

€ 32 p.p.

Diner kind 4-15 jr

€ 16 p.p.

Ontbijtbuffet + diner

€ 43 p.p.

Ontbijtbuffet + diner kind 4-15 jr

€ 21,50 p.p.

1 hotelovernachting hotel Tavistock*** 2pk

Verleng uw verblijf in Londen met een overnachting. Hotel Tavistock is eenvoudig hotel met een uiterst centrale ligging nabij Russell Square.

€ 67 p.p.

2 hotelovernachtingen hotel Tavistock*** 2pk

Verleng uw verblijf in Londen met twee overnachtingen. Hotel Tavistock is eenvoudig hotel met een uiterst centrale ligging nabij Russell Square.

€ 134 p.p.

3 hotelovernachtingen hotel Tavistock*** 2pk

Verleng uw verblijf in Londen met twee overnachtingen. Hotel Tavistock is eenvoudig hotel met een uiterst centrale ligging nabij Russell Square.

€ 201 p.p.

hotelovernachting(en) hotel Tavistock*** 1pk - prijs op aanvraag

Verleng uw verblijf in Londen met één of meerdere overnachtingen. Hotel Tavistock is eenvoudig hotel met een uiterst centrale ligging nabij Russell Square.

Prijs voor een 1pk is op aanvraag.

op aanvraag
8,4

Dagje Londen met Stena Line

Met Stena Line naar Londen, retour inclusief hut en treinticket
5 beoordelingen

Hieronder de 5 laatste beoordelingen

8
Anoniem (Fam. met oudere kinderen)
april 2017

Boot/treinreis prima geregeld en verlopen, ondanks werkzaamheden aan Passenger Terminal in Harwich. Columbia Hotel ** goed gelegen aan Central Line. Ruime 4-persoonskamer, sanitair van vorige eeuw. WIFI alleen op begane grond.

9
Anoniem (Fam. met jonge kinderen)
januari 2017

heel goed geregeld, fit is London aankomen en fit weer thuis, slapen op de boot ging prima

7
Anoniem (Fam. met oudere kinderen)
oktober 2016

Leuk dagje Londen de meeste hoogtepunten van de stad kunnen bekijken. Oyster kaart werkt super!

8
Anoniem (Vrienden)
juli 2016

goed geregeld en duidelijke uitleg

10
Anoniem (Fam. met oudere kinderen)
juni 2016

Vanaf HvH gingen wij met de nachtboot naar Harwich. Alles ging voorspoedig. Snelle check-in en behulpzame bemanning om je te verwelkomen en je op weg te helpen naar onze buitenhut met schitterend uitzicht over de havens en zee. En erg prettig dat de boot op steenworp afstand van het station gelegen is. Ook voldoende stopcontacten voor het opladen van je telefoon of laptop. De douche was klein maar had alles wat je nodig hebt. Goede comfortabele bedden maakten dat wij uitgerust in de UK aankwamen. TV in de hut hielden ons op de hoogte van het nieuws en weersverwachting in NL & UK. Door de intercom werden belangrijke mededelingen zoals vertrek/aankomsttijden van de boot en trein of eetmogelijkheden omgeroepen. Kortom, onze eerste bootreis geboekt via Treinreiswinkel was ons zeer goed bevallen. Net weer even anders dan een vliegreisje. Zeker de moeite waard.