Spoor aanbieding Londen

Stedentrip Londen
 • Studio op steenworp afstand van St. Pancras International
 • Rustige ligging tegenover fraai park
 • Fris en hippe inrichting, vaak met balkon en toegang tot tuin
v.a.
 • € 575 1e klas / pers
 • € 275 2e klas / pers
Prijzen & Boeken

Londen in de winter is één en al sfeer. De straten hangen vol met lichtjes, de etalages zijn uitbundig versierd en de pubs zijn knusser dan ooit. Voor kerstmarkt liefhebber: het Londense Hyde Park is in de winter omgetoverd tot een winterwonderland, en gratis te bezoeken. Heenreis met Intercity en Eurostar (300 km/h) naar Londen. Eurostar: bijzonder comfortabele nieuwe treinen met wifi, ruime stoelen, barrijtuig en catering. 4 of 5 dagen in Londen met verblijf in Studios2let vlakbij St. Pancras International in een rustige omgeving. Terugreis met directe Eurostar Londen – Rotterdam (3.16h) of Amsterdam in 3.56h met vertrek om 17.16h.
Studios2let is gevestigd in naast elkaar gelegen huizen van een “Georgian Crescent” aan Cartwright Gardens. St. Pancras International waar men met de Eurostar aankomt ligt op ca. 400 meter. Het bruisende Londen met de wijk Bloomsbury is om de hoek, en hier is Cartwright Gardens een werkelijke oase van rust. In het park tegenover Studios2let is ook een tennisbaan, rackets te huur. De studios zijn fris en modern ingericht met houten vloeren, keuken met magnetron en oven, wifi. Alle studio’s hebben toegang tot de tuin, vaak ook met balkon. Verblijf in standaard type.

 • FAMILIE
 • OV 200M
 • WIFI
8,4 22 beoordelingen

Het is ons goed bevallen om met de trein naar Londen te gaan. De studio van Studios2let was klein, maar praktisch ingericht en de locatie was perfect.

Extra's bij te boeken

London Travel Card, Oyster Card Bekijk extra's

Accommodatie


Studios2let***+

Studios2let is gevestigd in naast elkaar gelegen huizen van een “Georgian Crescent” aan Cartwright Gardens. St. Pancras International waar men met de Eurostar aankomt ligt op ca. 400 meter. Het bruisende Londen met de wijk Bloomsbury is om de hoek, en hier is Cartwright Gardens een werkelijke oase van rust. In het park tegenover studios2let is ook een tennisbaan, rackets te huur. De studios zijn fris en modern ingericht met houten vloeren, keuken met magnetron en oven, wifi. Alle studio’s hebben toegang tot de Japanse tuin, vaak ook met balkon. Mooie lounge.
Standaard type 12m2.
Exclusief ontbijt. Winkels, supermarkten en veel café’s en restaurants om de hoek.

Faciliteiten

Volledig ingerichte keuken met oven, microwave, koelkast en vriezer. Flat screen TV, DVD speler. Badkamer d/wc. 2-persoonsbed (geen aparte bedden). WiFi inbegrepen. Eindschoonmak inbegrepen. Toegang tot tuin. Vaak ook met balkon.

Inbegrepen


 • Heenreis treintickets vanaf elk station in Nederland - Londen
 • Terugreis per directe Eurostar Londen - Rotterdam of Amsterdam
 • Overnachting(en) in 2 persoonkamer met douche en wc
 • Logies (exclusief ontbijt)
 • Eurostar 2=1 cultuurpas

Exclusief
 • Terugreis Rotterdam/Amsterdam - elk station in Nederland (optioneel bij te boeken voor €9,- p.p.)

Eurostar 2=1 cultuurpas


2 tickets voor de prijs van 1 op vertoon van je Eurostar ticket

Met je Eurostar-ticket kun je zoveel meer dan alleen naar Engeland en terug. Het neemt je mee op een culturele reis door de grootste musea en tentoonstellingen van Londen.

Bezoek de belangrijkste tentoonstellingen: Tate Modern, Tate Britain, Victoria and Albert Museum, The British Library, The British Museum, The National Gallery, National Portrait Gallery, Science Museum.

2 FOR 1 is geldig 5 dagen vanaf de datum op je Eurostar-ticket met bestemming Londen.

Reisschema


Heenreis

Zondag Donderdag
Amsterdam C. 08.22 07.22
Schiphol 08.40 07.40 
Rotterdam C. 09.10 08.10 
Breda 09.42  08.42 
   
Brussel a  11.16 10.17 
Brussel v  11.56 10.56 
   
Londen St. Pancras 12.57 11.57 

  

Terugreis

Eurostar  
London St. Pancras Int. v 17.16
Rotterdam C a 21.32
Amsterdam C
a 22.12

 Genoemde tijden zijn locale tijden

Incheckprocedure Eurostar


Incheckprocedure Eurostar

Omdat het Verenigd Koninkrijk geen lid is van de Schengenzone, wordt u bij de douane gecontroleerd wanneer u van en naar Groot-Brittanië reist. Voorlopig kunnen deze veiligheids- en grenscontroles nog niet in Amsterdam en Rotterdam plaatsvinden, daarom is op de heenreis een overstap in Brussel nog noodzakelijk.

Op het station van Brussel-Zuid kunt in de speciaal ingerichte 'Channel Terminal' inchecken voor de Eurostar. Wanneer u in standaard-klasse reist, dient u minimaal 30 minuten voor vertrek van de Eurostar aanwezig te zijn bij de check-in.

Zorg er ook voor dat u op tijd op het station bent wanneer u terugreist naar Nederland. Ook in Londen geldt namelijk dat de check-in 30 minuten voor vertrek sluit.

Bagage

Wanneer u met Eurostar reist, zijn er geen gewichtsbeperkingen voor wat betreft uw bagage. Zolang u de bagage (zonder extra hulpmiddelen) zelf kunt dragen mag deze mee op de Eurostar.

Er geldt wel een beperking in aantal en in grootte, u mag maximaal 2 stuks bagage + 1 stuk handbagage meenemen. Uw bagagestuk mag max. 85 cm lang zijn op de langste zijde.

De vloeistofbeperking die bij de meeste luchtvaartmaatschappijen geldt, heeft Eurostar niet. Pak daarom gerust uw fles shampoo of parfum in.

Voor meer informatie over het meenemen van bagage, bekijk de website van Eurostar.

Paspoort of ID-kaart

Indien u met een Nederlands paspoort met een elektronische chip (te herkennen aan het rechthoekige logo op de voorkant) reist, kunt u gebruik maken van de e-gates bij de douanecontrole. U hoeft dan niet meer langs de manuele paspoortcontrole. Met een Nederlandse ID-kaart mag u ook reizen, dan wordt u nog door een douanebeambte gecontroleerd. NB: Een rijbewijs is geen geldig reisdocument.

Prijzen & boeken

Spoor aanbieding Londen
Legenda
Beschikbaar
Geselecteerd
Lastminute
Speciale aanbieding
Niet beschikbaar

Inclusief
- Treintickets vanaf elk station in Nederland - Londen
- Terugreis tot Rotterdam/Amsterdam
- Heenreis met IC Brussel en Eurostar
- Terugreis met directe Eurostar Londen-Rotterdam of Amsterdam. Vertrek om 17.16h.
- Overnachting(en) in studio met douche en wc, keuken met magnetron en oven, wifi
- Logies
- Kortingsbon veel musea entree 2=1

Bijzonderheden
- Bij het boeken van een oneven aantal reizigers of meer dan twee reizigers bestaat de kans dat u niet bij elkaar zit in de trein.
- Indien vertrek binnen 4 dagen vanaf boekingsdatum zijn de reisbescheiden alleen in de winkel in Leiden af te halen.
- Studios2let heeft geen kamers met aparte bedden

Treintijden - Lastminute aanbiedingen
Heenreis in de ochtend, terugreis in de namiddag. Klik op de prijstabel en kies het vertrekstation. De vertrektijden van de trein liggen vast en zijn niet wijzigbaar.


Reizen op data die niet (meer) beschikbaar zijn of in een andere periode reizen?

Boek dan via deze link: https://www.treinreiswinkel.nl/stedentrips-per-trein/groot-brittannie/ierland/londen/studios2let

Extra's bij te boeken

Vul je reis aan met onze extra's

London Oystercard

De Oyster card is te vergelijken met de Nederlands OV chipkaart en is geldig voor onbeperkt gebruik van metro, DLR, bus en enkele treinservices (van National Rail) in Londen. Elke keer dat u een rit maakt, worden de kosten van de rit van uw tegoed afgehaald. Hoeveel eraf gehaald wordt, ligt aan het aantal zones en op welke tijd u reist (piektijd van van 06:30 tot 09:30 van ma t/m vr). De kaart wordt geleverd met een tegoed van £ 20,- . U kunt uw kaart ter plaatse bij de stations en verkooppunten te allen tijde opwaarderen. Ter informatie: een rit binnen zone 1 en 2 kost ca. £ 1,80 - £ 2,20. (zonder Oystercard ca £4,50)

 

Bij eerste aanschaf is tevens £ 3,- voor de kaart inbegrepen. De kaart (met eventueel resterend saldo) kunt u ook in de toekomst blijven gebruiken. Uw resterende tegoed kunt u, ofwel voor een volgende reis gebruiken, ofwel laten terugbetalen aan het loket bij één van de stations. Echter meer dan £ 5,- per kaart wordt niet direct betaald. Voor hogere bedragen dient u ter plaatse een formulier in te vullen en restitutie geschiedt dan per cheque.

 

U betaalt bij de Oyster kaart per dag nooit meer dan het bedrag van een dagkaart voor het aantal zones wat u die dag reist. M.a.w. als het bedrag van de dagkaart is bereikt, wordt het ritbedrag niet meer afgeschreven.

 

 

€ 31

London Travelcard 1 day

De London Travelcard is een papieren kaartje geldig voor het openbaar vervoer in Londen.

1 dag geldig

Geldig in zone 1 t/m 4: in het centrum van Londen en enkele buitenwijken, inclusief de meeste bezienswaardigheden


Zones:
Het centrum van Londen, met de meeste bezienswaardigheden, ligt in zone 1-2. De randstreek van Londen, met beroemde  plaatsen zoals het Wembley stadion en de Wimbledon Tennis Club valt in zone 1-4.

 

London Travelcards zijn geldig op de volgende vervoersmiddelen:
• London Underground (de metro)
• Overground en National Rail trains in Londen
• Bussen (in elke zone, onafhankelijk van de zone van uw Travelcard)
• Trams in South London
• Docklands Light Railway (DLR)

U ontvangt tevens 33% korting op de Thames River boot en 25% korting op de Emirates Air Line kabelbaan.

 

€ 15

London Travelcard 7 days

De London Travelcard is een papieren kaartje geldig voor het openbaar vervoer in Londen.

7 dagen geldig

Geldig in zone 1 t/m 2: centraal Londen, de meeste bezienswaardigheden liggen in dit gebied


Zones:
Het centrum van Londen, met de meeste bezienswaardigheden, ligt in zone 1-2. De randstreek van Londen, met beroemde  plaatsen zoals het Wembley stadion en de Wimbledon Tennis Club valt in zone 1-4.

 

London Travelcards zijn geldig op de volgende vervoersmiddelen:
• London Underground (de metro)
• Overground en National Rail trains in Londen
• Bussen (in elke zone, onafhankelijk van de zone van uw Travelcard)
• Trams in South London
• Docklands Light Railway (DLR)

U ontvangt tevens 33% korting op de Thames River boot en 25% korting op de Emirates Air Line kabelbaan.

 

€ 41

London Eye

Bezoek de London Eye, de meest populaire attractie van Londen.

U kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de stad. Vanuit één van de 32 capsules ziet u Westminster Abbey, de Tower of London, 36 Theems bruggen, 7 graafschappen, 13 voetbalstadions en alle grote treinstations liggen.

€ 27

London Eye fast track

Bezoek de London Eye, de meest populaire attractie van Londen.

U kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de stad. Vanuit één van de 32 capsules ziet u Westminster Abbey, de Tower of London, 36 Theems bruggen, 7 graafschappen, 13 voetbalstadions en alle grote treinstations liggen.

Sla de wachtrij over met het Fast Track-ticket. Ga voordat u naar de London Eye gaat naar het ticketkantoor bij Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road om een tijdslot uit te kiezen.

€ 48

Terugreis naar opgegeven station in Nederland

 

Boek voor €9.- p.p. de tickets voor de reis vanaf Rotterdam/Amsterdam naar uw treinstation alvast bij.
Geef in het boekingsproces op naar welk station in Nederland u terug wilt reizen.

€ 9 p.p.

Optie kamer Large

Het is mogelijk om een large kamer te boeken voor € 40 p.p. per verblijf. Type "standard"  is 12m2 en type "large" is 15m2

€ 40
8,4

Spoor aanbieding Londen

Stedentrip Londen
22 beoordelingen

Hieronder de 22 laatste beoordelingen

8
Anoniem (Met partner)
februari 2019

Het is ons goed bevallen om met de trein naar Londen te gaan. De studio van Studios2let was klein, maar praktisch ingericht en de locatie was perfect.

7
Anoniem (Met partner)
februari 2019

Prettige reis, goede service van de Treinreiswinkel. Prima locatie maar klein, rumoerig appartement.

9
Anoniem (Met partner)
februari 2019

we hebben prima dagen in Londen gehad ! fijn met de trein... veel gezien, gedaan.

8
Anoniem (Met partner)
februari 2019

Goed

9
Anoniem (Fam. met oudere kinderen)
februari 2019

Prima & aan te bevelen aan anderen. Voor herhaling vatbaar.

8
Niels van Beers (Met partner)
februari 2019

St. Pancreas Int. is een erg druk station, ondanks dat medewerkers er alles aan doen om mensen zsm door controle te krijgen, is aanbevolen (ook voor je eigen stress niveau) om echt op tijd aan te sluiten (liever ong. 45 minuten).

7
catharina Bom (Met partner)
februari 2019

goede manier om LOnden te verkennen. Centrale locatie in een leuke rustige wijk.

8
Anoniem (Met partner)
februari 2019

comfortabel

9
Maria Sonneveldt (Ouder stel)
februari 2019

een hele goede reis met een uiterst compacte kamer waarmee dus geïmproviseerd moet worden

9
Virva Visanto (Met partner)
februari 2019

Goed bevallen, op naar de volgende trip

8
Anoniem (Met partner)
februari 2019

Goed verzorgd pakket. Alles precies zoals beschreven.

9
Anoniem (Met partner)
februari 2019

Londen is een geweldige stad

8
Anoniem (Vrienden)
januari 2019

Goed. Appartement op loopafstand van het station en heel centraal gelegen.

9
Anoniem (Met partner)
januari 2019

Nvt

8
Anoniem (Met partner)
januari 2019

Prima om zo met de trein te reizen. Ik wilde voor deze korte trip niet vliegen vanwege het milieu en dit is een goede vervanger voor mij.

8
Anoniem (Vrienden)
januari 2019

Top!

8
Anoniem (Vrienden)
januari 2019

Fantastisch om met de trein naar Londen te gaan

9
Johannes Francois (Met partner)
januari 2019

Het enige nadeel was de overstap op de heenreis.

9
Anoniem (Vrienden)
januari 2019

Zeer goede citytrip. Een goed hotel op een zeer goede locatie. Dichtbij het openbaar vervoer, en in een opkomende wijk met een overvloed aan restaurantjes en bups. Vanuit de wijk loop je gemakkelijk naar British museum, Camden en Primrose.

9
Anoniem (Met partner)
januari 2019

Hele leuke reis en alles was perfect geregeld.

8
Tineke (Vrienden)
januari 2019

Prima treinreis, goed hotel met vriendelijke mensen, prime service en op een ideale plek in de stad.

9
Anoniem (Fam. met oudere kinderen)
januari 2019

Zeer de moeite waard