Duitsland
Land van de meest comfortabele hogesnelheidstrein van Europa, de ICE International. Alle Duitse steden zijn vanuit Nederland uitstekend bereikbaar per trein, meestal zijn er meerdere verbdiningen per dag. 

>> Trein naar Duitsland

Berlijn
Elke dag zeven directe treinen vanuit onder andere Amsterdam Centraal, Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn en Hengelo naar Berlijn. In de comfortabele Intercity treinen vliegt de treinreis voorbij.

>> Trein naar Berlijn

Hamburg
Makkelijk bereikbaar vanuit Nederland met slechts een overstap in Osnabruck. Reis met comfortabele Intercity treinen dwars door Duitsland en kom aan in het hart van de stad.

>> Trein naar Hamburg

Dusseldorf
Heel dichtbij en heel snel bereikbaar met de ICE International, de comfortabele Duitse hogesnelheidstrein.

>> Trein naar Dusseldorf

Keulen
Reis per trein naar hartje Keulen in een mum van tijd. De ICE raast meerdere keren per dag direct vanuit Nederland naar Keulen. Het station ligt zeer centraal, naast de Dom en op een steenworp afstand van de Rijn.

>> Trein naar Keulen

Frankfurt
Reis direct per trein naar Frankfurt, het Duitse zakencentrum aan de Rijn. Razendsnel per ICE naar Frankfurt Flughafen of naar het Centraal Station midden in de stad.

>> Trein naar Frankfurt

Dresden
Oude stad aan de Elbe die zeer goed per trein bereikbaar is. Mooie treinreis dwars door Duitsland.

>> Trein naar Dresden

Munchen
Zeer snelle ICE verbinding naar Munchen Hauptbahnhof met een overstap in Frankfurt Flughafen aan de overkant van het perron. Ook een dagelijks nachttreinverbinding, direct vanaf Amsterdam CS, Utrecht en Arnhem naar de hoofdstad van Beieren.

>> Trein naar Munchen

 

 

Frankrijk
Land van de supersnelle hogesnelheidstrein TGV en LGV. Vanuit Lille en Parijs zijn alle grote Franse steden razendsnel bereikbaar. 

>> Trein naar Frankrijk 

Parijs
Met de Thalys in een kleine drie uur vanaf Amsterdam Centraal naar Parijs. Raas met 300 km/h door Belgie en het noorden van Frankrijk. Comfortabele hogesnelheidstrein. In de eerste klas is een gratis maaltijd inbegrepen.

>> Trein naar Parijs

Avignon
Per TGV razendsnel vanuit Brussel direct naar Avignon in Zuid-Frankijk. Zeer comfortabele treinreis.

>> Trein naar Avignon

Marseille
Vanuit Parijs of Brussel in no time in Marseille. Vanuit Parijs zoeft de TGV in slechts drie uur naar de Franse havenstad.

>> Trein naar Marseille

Lille
Iedere dag een rechtstreekse Thalys verbinding met de noord Franse stad met een verrassend mooi stadscentrum. Zeer voordelige vroegboektarieven, 

>> Trein naar Lille

België
Dichtbij, dicht spoornetwerk. Comfortabel per Thalys of Intercity naar Antwerpen en Brussel. 

>> Trein naar Belgie

Brussel
Zeer snel en regelmatig bereikbaar vanuit Nederland. Tot 10x per dag per Thalys of Intercity.

>> Trein naar Brussel

Antwerpen
Heel dichtbij, en toch er even helemaal uit. Vanuit Rotterdam sneller bereikbaar dan Amsterdam. Zeer voordelige weekendretours.

>> Trein naar Antwerpen

Brugge
Belgische pracht en praal makkelijk bereikbaar per trein met een overstap in Antwerpen.

>> Trein naar Brugge

Gent
Zeer goed bereikbaar per trein vanuit Nederland. Slechts een overstap.

>> Trein naar Gent

Londen
Vanuit Nederland bereikbaar met één overstap in Brussel. Vanaf Brussel met de directe hogesnelheidstrein de Eurostar door de Kanaaltunnel naar hartje Londen. 

>> Trein naar Londen

Wenen
Overdag bereikbaar met de ICE International met één overstap in Frankfurt Flughafen (aan de overkant van het perron) 's Nachts met de directe nachttrein vanaf Düsseldorf of Keulen. 

>> Trein naar Wenen 

Barcelona
Vanuit Nederland per Thalys naar Parijs en verder met de directe TGV vanuit Parijs naar Barcelona.  

>> Trein naar Barcelona 

Rome
Vanuit Nederland met de nachttrein naar München of Zürich en overdag dwars door Italie naar Rome. Of overdag met de ICE naar München en 's nachts met de directe nachttrein vanuit München naar Rome. 

>> Trein naar Rome

Kopenhagen
Met de dagtrein vanuit Amsterdam naar Osnabrück, overstappen op de directe Intercity naar Hamburg en vanuit Hamburg door naar Kopenhagen. Mooie treinreis dwars door Duitsland en Denemarken. 

>> Trein naar Kopenhagen