Trein Amsterdam - Berlijn

Boek de trein Amsterdam - Berlijn makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor de Amsterdam en de Berlijn.

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Amsterdam - Berlijn tot 10 verbindingen per dag
  • Altijd goedkope treintickets naar Berlijn
  • Snelle en flexibele service
  • Altijd op de hoogte
  • Reis makkelijk van hartje Amsterdam naar hartje Berlijn

Treintickets boeken

Treinreis Amsterdam - Berlijn

Reis direct met de Intercity naar de Duitse hoofdstad. Iedere dag tot zeven directe treinen van Amsterdam Centraal naar Berlijn via Hilversum, Amersfoort en Apeldoorn. Comfortabele treinen, vaak met restauratierijtuig. Andere mogelijkheden zijn er ook. Reis bijvoorbeeld met de comfortabele ICE International naar Duisburg Hbf en stap daar over op de directe ICE naar Berlijn. Ook meerdere verbindingen per dag.

Station Amsterdam - Amsterdam Centraal

Bekijk het station van Amsterdam via Google Maps.


Station Berlijn - Berlijn Hbf

Bekijk het hoofdstation van Berlijn op Google Maps.


Europa Spezial - Goedkoop naar Berlijn

Boek vroeg en profiteer van de Europa Spezial aanbiedingen naar Berlijn. Treintickets van Amsterdam naar Berlijn zijn tot drie maanden vooruit te boeken en beginnen bij € 39 per persoon en lopen in stappen van € 10 op tot het maximale treintarief, het Normaaltarief, is bereikt. Europa Spezial treintarieven van Amsterdam naar Berlijn wordne over het algemeen in grote hoeveelheden vrijgegeven, behalve in drukke periodes als de kertsvakantie, zomervakantie en voorjaarsvakantie. Tijdens beursdata of de marathon is het aanbod meestal ook beperkt. 

Wie de ochtendtrein naar Berlijn boekt, heeft minder kans op voordelige tarieven dan bij de middagtrein. Andersom vanuit Berlijn naar Amsterdam: de ochtendtrein is vaker een stuk voordeliger dan de middag- of avondtrein.

Intercity Amsterdam - Berlijn

De Intercity Amsterdam - Berlijn is een comfortabele trein met een bistrorijtuig. Tweede klas in open rijtuigen, eerste klas in open rijtuigen of rijtuigen met 6-persoonscoupés. De Intercity kan ook op binnenlandse trajecten worden genomen, bijvoorbeeld Amsterdam - Hilversum, Amsterdam - Amersfoort en Amsterdam - Apeldoorn.

Met de trein naar Berlijn

Met de trein vanuit Amsterdam