Trein Antwerpen - Brussel

Boek de trein Antwerpen - Brussel makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor alle treintickets vanuit Antwerpen naar Brussel

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Treinreis Antwerpen-Brussel, tot 8 keer per uur
  • Kortste reistijd 42 minuten
  • Reis naar Brussel Centraal voor het oude centrum
  • Stap uit op Brussel Midi/Zuid voor internationale treinen
  • Antwerpen Centraal: gunstig gelegen t.o.v. de Meir en oude centrum

Treintickets boeken

Goedkope treintickets Antwerpen-Brussel

De kortste reistijd tussen Antwerpen en Brussel is 42 minuten. Op het traject rijden reguliere treinen die geen reserveringsplicht hebben, behalve voor de Thalys, de hogesnelheidstrein naar Parijs. Het is mogelijk om met een treinkaartje elke trein te pakken en zelf een plaats uit te kiezen. Indien mogelijk is het aan te raden niet in de spits te reizen, het kan zijn dat een gedeelte van traject staand doorgebracht moet worden. Bekijk onze internationale treinplanner voor de actuele treintijden en tarieven.

Directe treinen

Ja, er rijden tot 8 directe treinen per uur tussen Antwerpen en Brussel.

Station - Antwerpen Centraal

Antwerpen Centraal ligt zeer gunstig ten opzichte van de Meir, de belangrijkste winkelstraat. Het oude centrum is op circa 10 minuten loopafstand. Bekijk het station van Antwerpen via Google Maps. 

Station Brussel - Brussel Centraal

Brussel Centraal ligt het gunstigst ten opzichte van het oude centrum. Brussel Midi/Zuid is het hoofdstation van Brussel, hier vertrekken de internationale treinen zoals de Thalys, Eurostar en TGV. 

 

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein naar Brussel