Trein Brussel - Londen

Boek detrein Brussel - Londen makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor alle treintickets vanuit Brussel naar Londen

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Brussel - Londen St Pancras met de Eurostar
  • Reis in 2h48 van de Belgische naar de Britse hoofdstad  
  • Comfortabele hogesnelheidstrein, razendsnel door de Kanaaltunnel
  • Goedkope treintickets zijn te boeken vanaf 4 maanden voor vertrek
  • Zeer frequent, in de ochtend en namiddag ieder uur

Treintickets boeken

Goedkope treintickets Brussel-Londen

Treintickets voor de Eurostar van Brussel Midi/Zuid naar Londen zijn tot 4 maanden vooruit te boeken. Hoe eerder geboekt, hoe voordeliger. Treinen rond het middaguur zijn over het algemeen goedkoper dan ochtendtreinen en treinen in de namiddag en vroege avond. Zowel op het hoofdstation van Brussel, Brussel Midi Zuid, als Londen, London St Pancras Internatonal, is een incheckprocedure van kracht, dit betekent dat alle bagage voor vertrek gecheckt wordt. Houd daarmee rekening bij een eventuele overstap op Brussel. Raadpleeg onze internationale treinplanner voor de actuele treintijden en tarieven. 

Directe treinen

Ja, vanaf Brussel Zuid vertrekken regelmatig directe treinen naar Londen.

Station - Brussel Midi/Zuid

Brussel heeft meerdere belangrijke station. Brussel Midi/Zuid is het hoofdstation voor internationale treinen. Bekijk het station van Brussel Midi/Zuid via Google Maps.

Station Londen - Londen St Pancras International

Bekijk het treinstation van Londen St Pancras International, het aankomststation van de Eurostar en gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en de andere belangrijke treinstations in Londen, zoals Londen Euston en Londen Kings Kross.

 

Met de trein naar Brussel

Met de trein naar Londen