Trein Brussel - Parijs

Boek de trein Brussel - Parijs makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor alle treintickets vanuit Brussel naar Parijs

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Brussel-Parijs per Thalys
  • Reistijd 1 uur en 27 minuten
  • Comfortabele hogesnelheidstrein, 1e klas inclusief maaltijd en drankje
  • Hoe eerder geboekt, hoe voordeliger
  • Regelmatige verbinding

Treintickets boeken

Goedkope treintickets Brussel-Parijs

De Thalys tussen Brussel en Parijs rijdt tot 22 keer per dag op en neer en bereikt snelheden tot 300 kilometer per uur. De Thalys vertrek vanuit Brussel Midi/Zuid en raast zonder te stoppen naar Paris Gare du Nord. De Thalys is tot 3 maanden voort vertrek te boeken en er geldt: hoe eerder geboekt, hoe voordeliger. Treinen die rond het middaguur vertrekken zijn over het algemeen voordeliger. Bij 1e klas treintickets is een maaltijd en een drankje inbegrepen. Op de Thalys is Wifi gratis en inbegrepen bij zowel een 1e als 2e klas ticket. Bekijk de internationale treinplanner voor de actuele treintijden en tarieven.

Directe treinen

Ja, tot 22 keer per rijden er directe treinen tussen Brussel en Parijs. 

Station - Brussel Midi/Zuid

Brussel heeft meerdere belangrijke stations. Wie naar het oude centrum wil, kan het beste in Brussel Centraal uitstappen. Brussel Midi/Zuid is het hoofdstation voor internationale treinen. Bekijk het station van Brussel Midi/Zuid via Google Maps.

Station Parijs - Paris Gare du Nord

Vertrek/eindstation van alle treinen vanuit Noord-Frankrijk, de Eurostar naar Londen en de Thalys. Het centrum is prima bereikbaar met de metro.

 

Met de trein naar Brussel

Met de trein naar Parijs