Trein Den Haag - Brussel

Boek de trein Den Haag - Brussel makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor alle treintickets vanuit Den Haag naar Brussel

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Den Haag - Brussel per Intercity of via Rotterdam per Thalys
  • Reistijd Thalys 1h46, eenvoudige overstap op Rotterdam Centraal
  • Comfortabele hogesnelheidstrein, 1e klas inclusief maaltijd en drankje
  • Hoe eerder geboekt, hoe voordeliger
  • Regelmatige verbinding

Treintickets boeken

Goedkope treintickets Den Haag-Brussel

De directe internationale Intercity rijdt regelmatig vanaf Den Haag HS naar Brussel, de trein is tot 6 maanden voor vertrek te boeken. Er worden geen voordeeltarieven beschikbaar gesteld, er zijn wel voordelige weekendretours en dagretours mogelijk. Het is ook mogelijk om met de snellere Thalys naar Brussel te reizen. Bij deze treinreis is er een overstap in Rotterdam Centraal. De Thalys is tot 3 maanden vooruit te boeken en hierbij geldt, hoe eerder geboekt, hoe voordeliger. Voor de Thalys geldt een reserveringsplicht. Raadpleeg onze internationale treinplanner voor de actuele reisinformatie.   

Directe treinen

Ja, vanaf Den Haag rijden directe treinen naar Brussel. 

Station - Brussel Midi/Zuid

Brussel heeft meerdere belangrijke stations. Wie naar het oude centrum wil, kan het beste in Brussel Centraal uitstappen. Brussel Midi/Zuid is het hoofdstation voor internationale treinen. Bekijk het station van Brussel Midi/Zuid via Google Maps.

Station Den Haag - Den Haag Centraal

Den Haag Centraal ligt gunstig ten opzichte van het centrum.

 

Met de trein naar Brussel

Met de trein vanuit Den Haag