Trein Londen - Berlijn

Boek de trein Londen - Berlijn makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor de Londen en de Berlijn.

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Londen - Berlijn met 2 overstappen
  • Via Brussel en Keulen
  • Snelste verbinding: 10 uur en 13 minuten
  • Altijd de beste tarieven
  • Reis makkelijk van hartje Londen naar hartje Berlijn

Treintickets boeken

Treinreis Londen - Berlijn

Reis direct met de Eurostar vanuit London St Pancras International naar Brussel Midi/Zuid en stap daar over op de Thalys naar Keulen. In Keulen gaat de reis verder per ICE International naar Berlijn. Zowel de Eurostar, Thalys als ICE zijn zeer comfortabele hogesnelheidstreinen. Bij een 1e klas ticket in de Eurostar en Thalys is een maaltijd en drankje inbegrepen. Voordelige tarieven zijn tot 4-6 maanden voor vertrek te boeken. Hoe eerder geboekt, hoe voordeliger. Bekijk onze internationale treinplanner voor de actuele treintijden tarieven.

Station Londen - London St Pancras International

Bekijk het station van London St Pancras International via Google Maps. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en andere stations, zoals London Kings Kross en London Euston.


Station Berlijn - Berlijn Hbf

Bekijk het hoofdstation van Berlijn op Google Maps. Midden in de stad, vlakbij de Reichstag.


Europa Spezial - Goedkoop naar Berlijn

Boek vroeg en profiteer van de Europa Spezial aanbiedingen naar Berlijn.  Europa Spezial treintarieven van Londen naar Berlijn worden over het algemeen in grote hoeveelheden vrijgegeven, behalve in drukke periodes als de kerstvakantie, zomervakantie en voorjaarsvakantie. Tijdens beursdata of de marathon is het aanbod meestal ook beperkt. 

Wie de ochtendtrein naar Berlijn boekt, heeft minder kans op voordelige tarieven dan bij de middagtrein. Andersom vanuit Berlijn naar Londen: de ochtendtrein is vaker een stuk voordeliger dan de middag- of avondtrein.

Met de trein naar Berlijn

Met de trein naar Londen