Trein Parijs - Londen

Boek de trein Parijs - Londen makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor alle treintickets vanuit Londen naar Parijs

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Londen-Parijs per Eurostar
  • Reistijd 2 uur en 58 minuten
  • Comfortabele hogesnelheidstrein, 1e klas inclusief maaltijd en drankje
  • Hoe eerder geboekt, hoe voordeliger
  • Regelmatige verbinding

Treintickets boeken

Goedkope treintickets Parijs-Londen

Tussen Parijs en Londen rijdt zeer regelmatig de directe Eurostar. De reistijd bedraagt gemiddeld iets meer dan 3 uur, de trein raast door het Franse land en door de Kanaaltunnel naar hartje Londen. Voor de Eurostar geldt dat hoe eerder erg geboekt wordt, hoe voordeliger. De trein wordt over het algemeen 4 maanden voor vertrek opengesteld, maar er kunnen afwijkende boekingsperioden gelden. Bekijk de internationale treinplanner voor de treintijden en de tarieven. 

Directe treinen

Ja, er rijdt een directe Eurostar tussen Parijs en Londen. 

Station Londen - London St Pancras International

De Eurostar vertrek vanuit London St Pancras International, een van de belangrijkste treinstations in Londen en gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum en andere treinstations zoals London Euston en London Kings Kross.

Station Parijs - Paris Gare du Nord

Vertrek/eindstation van alle treinen vanuit Noord-Frankrijk, de Eurostar naar Londen en de Thalys. Het centrum is prima bereikbaar met de metro.

 

Met de trein naar Londen

Met de trein naar Parijs