Dagje Disneyland Parijs

Rechtstreekse Thalys naar Disneyland Paris, 2x per dag
  • Rechtstreeks met de Thalys
  • Uitstappen bij Disneyland Parijs
  • Bezoek een hele dag de magische wereld van Disney

Rechtstreeks met de Thalys naar Disneyland Parijs. Stap uit bij het park en beleef de hele dag de magische wereld van Disney. Boek hier tickets voor de rechtstreekse Thalys naar Disneyland! en via "prijzen en boeken" het entreeticket voor het park.

  • OV 200M

Dé trein

  • Thalys
  • Rechtstreeks
  • Bistro aan boord

Dagje Disneyland met de Thalys2 parken


Disneyland Park

Het Disneyland Park is het meest bekende en grootste park van Disneyland Parijs. De meeste bezoekers zullen het park herkennen aan het kasteel van Doornroosje, dat het middelpunt vormt van de magie. Ontdek een wereld vol sprookjes, cowboys, avonturiers en ontdekkingsreizigers in 5 verschillende gebieden die in dit park ‘landen’ worden genoemd.

De lay-out van het park is gebaseerd op het originele Disneyland Park in Californië en opende op 12 april 1992 haar deuren. Daar waar het treinstation van de Disneyland Railroad de ingang vormt van het park in Californië, heeft men in Parijs gekozen voor het Victoriaanse Disneyland Hotel als ingang van het park. Je wandelt onder dit prachtige hotel door en komt vervolgens uit op Town Square en Main Street, U.S.A., een klein Amerikaans stadje uit het begin van de 20ste eeuw. Even verderop bereik je Central Plaza en het kasteel van Doornroosje, vanwaar je alle overige landen in het park kunt bereiken.
Alle landen van het Disneyland Park hebben een eigen thema; van de cowboys in Frontierland tot de avonturiers in Adventureland en van de ontdekkingsreizigers in Discoveryland tot de sprookjesfiguren in Fantasyland. Ieder land heeft diverse attracties, winkels en restaurants, die allemaal rondom hetzelfde thema zijn opgebouwd. Je waant jezelf in een compleet andere wereld waar magie en betovering je blijven verrassen. Daarnaast is er dagelijks een ruim aanbod van entertainment, shows en parades waarbij je je favoriete Disney figuren van dichtbij kunt meemaken of zelfs persoonlijk kunt ontmoeten. Geniet van de prachtige landschappen, details en gethematiseerde achtergrondmuziek, beleef spannende avonturen en ontdek de geheimen van het Disneyland Park.

Walt Disney Studios Park

Het Walt Disney Studios Park is het tweede en nieuwste park van Disneyland Parijs. Het park opende op 16 maart 2002 haar deuren en heeft als thema een echt werkende filmstudio, waarbij je een kijkje kunt nemen achter de schermen in de wereld van Hollywood. Het park is onderverdeeld in 4 zogenaamde ‘lots’, vergelijkbaar met de ‘landen’ in het Disneyland Park, en symboliseren de verschillende aspecten van het produceren van films.

Het park is losjes gebaseerd op zusterpark Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World, maar hier ligt de focus op een echt werkende filmstudio. Zo kom je binnen op Front Lot met de imposante façade van Disney Studio 1 en de bekende Earffel Tower, ontdek je hoe animatiefilms tot leven komen op het grote doek in Toon Studio, ervaar je hoe special effects worden gemaakt in Production Courtyard en krijg je een kijkje achter de schermen bij het uitvoeren van extreme stunts in Backlot. Het Walt Disney Studios Park is in de loop der jaren een echt familiepark geworden, maar nog altijd meer gericht op volwassenen met sensationele attracties en spectaculaire shows.
Ieder gedeelte van het park heeft diverse attracties, winkels en restaurants, die allemaal rondom hetzelfde thema zijn opgebouwd. Je waant jezelf als het ware op een filmset waar magie en sensatie je blijven verrassen. Daarnaast is er dagelijks een ruim aanbod van entertainment en shows waarbij je je favoriete Disney figuren van dichtbij kunt meemaken of zelfs persoonlijk kunt ontmoeten. Geniet van de glitter en glamour die Hollywood heet, beleef spannende avonturen en ontdek de geheimen van het Walt Disney Studios Park.

Reisschema


Voorbeeld reisschema.
Tijdens de boeking (op www.happyrail.com) is het mogelijk een tijdstip naar keuze aan te geven met de realtime prijs.

Heenreis

   
Thalys   9916
Amsterdam C v 07.15
Schiphol v 07.34
Rotterdam C v 07.58
Parijs Marne la Vallee a 10.56

 

Terugreis

   
Thalys   9939
Parijs Marne la Vallee v 20.04
Rotterdam C a 23.06
Schiphol a 23.28
Amsterdam C a 23.44

Lees meer over de Thalys en de trein naar Parijs

Prijsopbouw & boeking


Prijsopbouw

Het vanaf tarief is opgebouwd uit € 51 voor entree Disneypark en € 70 voor een rechtstreeks retour met Thalys.

Toegang Disneyland is beschikbaar in maanden september, oktober, november en december.

Let op: het is raadzaam de Thalys zo ver mogelijk vooruit te boeken.

Boeking

Stap 1 - boek treintickets
Tickets voor de Thalys zijn te boeken via HappyRail
Het eindstation heet Paris Marne la Vallee.

Stap 2 - boek entree Disneyland
Entree tickets voor Disneyland Parijs zijn te boeken op deze pagina onder de tab Prijzen & Boeken

Prijzen & boeken

Dagje Disneyland Parijs
Legenda
Beschikbaar
Geselecteerd
Lastminute
Speciale aanbieding
Niet beschikbaar
Rechtstreekse Thalys
Boek via
www.happyrail.com tickets voor de rechtstreekse Thalys naar Disneyland Parijs!


Entree Disneyland Parijs

Boek via de prijstabel hierboven entreetickets voor Disneyland Parijs voor 1 dag. Tickets voor de rechtstreekse Thalys kunt u boeken via
www.happyrail.com.