Treinreiswinkel - Ervaringen Stedentrips

Reviews, beoordelingen, recensies

Een greep uit de reacties die we de afgelopen jaren ontvingen: 


Ervaring Stedentrip Berlijn
“Reizen per trein is ons prima bevallen,meer beenruimte dat in het vliegtuig!”
"Berlijn is een indrukwekkende stad om te bezoeken. Daarbij is het gebruik maken van de trein en overig openbaar vervoer zeer aan te bevelen. "
"Berlijn is een leuke belevenis. Zowel hotel als de bezienswaardigheden in de stad zijn met het openbaar vervoer goed te bereiken. De stad is gemoedelijk en herbergt veel leuke activiteiten."
>> Bekijk Stedentrips Berlijn


Over Stedentrip Parijs - Hotel Sibour

“Prima. En ga zo door, Treinreiswinkel, ben blij dat jullie aanbod vaak toch echt kan concurreren met al die goedkope vliegreisjes. Ik word toch echt blijer van treinen en stations dan van vliegtuigen en vliegvelden.”
"Hotel en prijs was mooi afgestemd. Simpel hotel, maar schoon en prima bedden. Fijne treinreis met Thalys."
>> Bekijk Stedentrip Parijs - Hotel Sibour


Ervaring Stedentrip Berlijn - Hotel Savoy

"Mooie reis, gunstige prijs, goed hotel, goede info."
"Savoye hotel pension was uitstekend, rustige kamer en goed ontbijt."
"Prachtig bezoek aan een indrukwekkende stad. Van donderdagmiddag tot zondagmiddag is ook precies goed."
>> Bekijk Hotel Savoy


Ervaring Stedentrip Berlijn - Hotel Elba

"Alles snel en zorgvuldig geregeld. Prima hotel voor stedentrip.. "

>> Bekijk Hotel Elba

Ervaring Stedentrips Parijs
"Een geweldige trip waar ik helemaal van op ben geknapt. Parijs is altijd leuk, maar dat de verbinding zo goed was en zo snel (en dat Parijs daarmee zo dichtbij is) vond ik een heel fijne ontdekking. "
>> Bekijk Stedentrips Parijs


Ervaring Lastminute Trein en Hotel Parijs

"Prima reis voor een zeer goede prijs!!"
"Tevreden zeker ook voor de prijs.!!"
>> Bekijk Lastminutes Parijs


Ervaring Stedentrip Lille 

"Ik wilde even laten weten dat de trip naar Lille zeer goed bevallen is. Heerlijk die Thalys,ik zou er de hele dag in kunnen blijven zitten,maar door de straatjes van Lille slenteren is ook niet verkeerd.We hadden prachtig weer en het hotel was goed.,alsook het ontbijtbuffet."
>> Bekijk Stedentrip Lille 

Over Stedentrip Parijs: 
"Met heel veel plezier kijken wij terug op 4 dagen Parijs. Het reizen met Thalys is super. Wat een comfort en een uitstekende verzorging. Kan geen vliegtuig tegenop. Ook het Hotel is uitstekend. En het ontbijt helemaal. Geweldig. Bedankt voor de verzorging."
>> Bekijk Stedentrip Parijs 


Over Stedentrip Berlijn - Hotel Elba 

"Inmiddels zijn we alweer ruim 1 week thuis uit Berlijn. Ik heb veel vragen gesteld en altijd onmiddellijk een adequaat antwoord gekregen. We hebben genoten; de reis was voortreffelijk(ondanks problemen tussen Bad Bentheim en Deventer, waren maar 15 minuten later thuis) en ook hotel Elba  was uitstekend. Keurige kamers en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer vriendelijke mensen. Allemaal een echte aanrader. Uitstekend georganiseerd met heel veel dank."
>> Bekijk Stedentrip Berlijn, Hotel Elba


Over Stedentrip Berlijn - Hotel Savoy 

"Graag wil ik de Treinreiswinkel bedanken voor de extra service die gegeven werd ivm de spoorwegstaking in Duitsland. Vorige week donderdag hebben we dankzij jullie nieuwe reisschema en de omboeking van de reservering een vlot verlopen reis gehad. Het verblijf in hotel Savoy is ons ook heel goed bevallen! Ruime kamer, goed ontbijt, pracht locatie. Tot onze volgende treinreis!"
>> Bekijk Stedentrip Berlijn, Hotel Savoy


Over Stedentrip Berlijn - Hotel Air Inn 

"We verbleven in het Air In Berlin hotel aan de Ansbacher Straße 6. Dit hotel werd ons door u aangeraden. Bij deze wil ik hem/u mijn complimenten maken voor dit advies. Het hotel ligt écht zo centraal, helemaal geweldig! Ongeveer 100 meter van KaDeWe, 50 meter van de Ubahn lijn 2, halte Wittenbergplatz en station Zoologischer Garten. Het hotel zelf bevond zich in een heel oud pand, prachtig opgeknapt en prima kamers. Kortom, het kon niet beter!"
>> Bekijk Stedentrip Berlijn, Hotel Air InZie ook:
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Algemeen
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Treinrondreizen
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Transsiberie Express


Ook bijzondere en/of goede ervaringen met de Treinreiswinkel? We horen het graag via info@treinreiswinkel.nl (natuurlijk horen we ook graag als iets beter/anders zou kunnen)