Luxe treinen India

1 gevonden reizen

 • De meest luxe trein in Rusland
 • Alle compartimenten met eigen douche en toilet
 • Twee prachtig ingerichte restauratierijtuigen
 • Maaltijden en excursies inbegrepen
 • Keuze uit meerdere activiteiten tijdens de excursies

De Golden Eagle is de meest luxe privétrein in Rusland. U reist met maximaal 100 passagiers in stijl door prachtige landschappen en langs afgelegen bestemmingen. Tijdens de reis maakt u kennis met de lokale geschiedenis en cultuur. Tijdens de excursies kunt u kennis maken met de bevolking en van dichtbij ervaren hoe hun leven is. De meeste nachten verblijft u in de trein, een enkele keer verblijft u in een luxe hotel. Er zijn in Russische stijl ingerichte restauratierijtuigen waar u kunt genieten van een mix van de Russische en westerse keuken. In het barrijtuig vinden regelmatig interessante lezingen plaats. Een onvergetelijke reis!

Meer informatie

Silver Class

Oppervlakte - 5,5 m²

Lengte - 2 m / Breedte - 2,70 m

Breedte benedenbed - 120 cm

Breedte bovenbed - 85 cm

Bedlengte 1,90 m

Aantal coupés per rijtuig - 6

De compartimenten beschikken over een privé-badkamer. De doucheruimte is iets kleiner dan in de Golden Class-compartimenten. Fauteuil, kast, tafeltje bij het raam, tv met dvd- en videospeler. Badjas, slippers en handdoeken en een individueel regelbare airco.

Gold Class

Oppervlakte - 7 m²

Lengte - 2 m / Breedte - 3,60 m

Breedte benedenbed - 135 cm

Breedte bovenbed - 85 cm

Bedlengte 1,90 m

Aantal coupés per rijtuig - 5

De compartimenten in de Gold Class zijn iets ruimer dan de Silver Class-compartimenten. De zitbank kan worden uitgeklapt tot 2-persoonsbed en een 1-persoons bovenbed. De compartimenten beschikken over een privé-badkamer. De doucheruimte is iets groter dan in de Golden Class-compartimenten. Fauteuil, kast, tafeltje bij het raam, tv met dvd- en videospeler. Badjas, slippers en handdoeken en een individueel regelbare airco.

Imperial Suite

Oppervlakte - 11,1 m²

Lengte - 2 m / Breedte - 5,55 m

Breedte bed - 150 cm

Bedlengte 1,90 m

Aantal coupés per trein - 1 (in 1 rijtuig met 3 Gold Class cabins)

De Imperial Suites zijn zeer ruim (twee keer zo groot als de Silver Class-compartimenten) en beschikken over een 2-persoonsbed en aparte zithoek. In de Imperial Suite heeft u een persoonlijke butlerservice. Faciliteiten: Privé-badkamer, fauteuil, kast, tafeltje bij het raam, tv met dvd- en videospeler. Badjas, slippers, handdoeken en een individueel regelbare airco.

Per dag worden drie maaltijden geserveerd in de in Russische stijl gedecoreerde restauratierijtuigen: ontbijt, lunch en diner. De restauratierijtuigen hebben tafels voor vier personen. Er is geen plaatsreservering. U bent vrij om zelf te kiezen waar en met wie u de maaltijd wilt gebruiken. De maaltijden zijn zeer verzorgd en smakelijk, een mix van de Russische en westerse keuken. In een enkel geval wordt tijdens een excursie een maaltijd buiten de trein gebruikt.

In het barrijtuig kunt u naast de bar in gemakkelijke stoelen heerlijk ontspannen. Er is een piano en een kleine collectie (reis)boeken en tijdschriften. De bar is in principe de gehele dag geopend en ’s avonds tot het vertrek van de laatste gast. In het barrijtuig zijn er op gezette tijden activiteiten zoals Russische les en lezingen over de lokale geschiedenis en cultuur. Iedere avond krijgt u hier van de Tour Manager informatie over het programma van de volgende dag.


 • Golden Eagle - Arctic Explorer

  Op zoek naar het Noorderlicht
  • Bezoek aan boeiende steden zoals St. Petersburg en Moskou
  • Meereizende astronoom t.b.v. het Noorderlicht
  • Tocht per arrenslee in Suzdal
  v.a. € 11385
  Golden Eagle - Arctic Explorer