0
form-submit
back-to-search
Dining on rails
3-daagse rondreis met de beste restauratierijtuigen

Ontbijt, lunch en diner in de trein

De beste restauratierijtuigen

Overnachtingen in ****-Grand Hotels

3-daagse rondreis Groot Brittannië met de beste restauratierijtuigen. Great Western Railway Pullman Dining door Dorset en Devon. Met de Gerald of Wales van Zuid Wales naar Noord Wales. Heerlijk eten aan boord van rijdende treinen. Ontbijt, lunch en diner aan boord van een trein! Overnachtingen in karakteristieke ****-hotels direct aan zee.
read-more
Dag tot dag

Dag 1 (maandag t/m vrijdag)

Per directe Eurostar naar Londen (op zondag overstap in Brussel). In de Eurostar is een lunch inclusief drankjes inbegrepen. Aankomst op het prachtige St Pancras-station, per metro naar Paddington-Station. U kunt gebruik maken van de lounge in de koninklijke wachtkamers van Queen Victoria, drankjes en snacks inbegrepen. Diner aan boord van de Great Western Railway naar Torquay. Vier keer per dag rijdt er een speciaal “Pullman-Dining”-rijtuig mee waar vers gekookt wordt door chefs aan boord, met ingrediënten uit de regio waar de trein door rijdt. Geniet van een rit over “Gods Wonderful Railway” door de heuvels van Somerset en direct langs de zee bij Dawlish. Overnachting in The Grand Hotel, ****-hotel met uitzicht over zee, naast het station van Torquay.

Dag 2 (maandag t/m vrijdag)

In de ochtend tijd voor een wandeling door Torquay, prachtige badplaats aan de Engelse zuidkust. Of maak een rit met de Dartmouth Steam Railway (ook in combinatie met boottocht over zee, dan verlengingsnacht in Torquay noodzakelijk). ’s Middags per directe trein naar Cardiff, hoofstad van Wales. De “Gerald of Wales” van Arriva Trains Wales rijdt één keer per dag van Cardiff in Zuid-Wales naar Holyhead in Noord-Wales. Aan boord wordt vers gekookt met lokale ingrediënten uit Wales. Het heerlijke driegangenmenu is inbegrepen in de ticketprijs en wordt geserveerd terwijl de trein zich door de groene heuvels slingert. Overnachting in Llandudno in Noord Wales, Imperial Hotel**** aan de boulevard op 300 meter van het station.

Dag 3 (maandag t/m vrijdag)

In de ochtend vanuit Llandudno Junction per directe sneltrein van Virgin West Coast naar Londen, een uitgebreid Engels ontbijt of brunch is inbegrepen. In Londen inchecken voor de directe Eurostar naar Nederland, inclusief een kleine maaltijd met drankjes (op zaterdag overstap in Brussel).

price-dates

Dining on rails

fallback