0
form-submit
back-to-search
Zwitserse Panoramatreinen en hotels met uitzicht
5-daagse rondreis Zwitserland

Zwitserse panoramatreinen Gotthard Panorama Express en Glacier Express

Hotels met bijzonder mooi uitzicht

Boten Vierwoudstedenmeer: pure schoonheid

Unieke 5-daagse treinrondreis Zwitserland met bijzondere panoramatreinen. Na reis met ICE naar Zwitserland in de namiddag genieten op de boot over het Vierwoudstedenmeer. Per tandradbaan naar het autovrije Rigi Kaltbad. Grandioos uitzicht over Alpentoppen en het meer. Leuke wandelingen mogelijk. De mooiste spa van Zwitserland met buitenzwembad: Spa van Botta. Reis met de Gotthard Panorama Express en in de nieuwe namiddag Glacier Express met mogelijkheid om te dineren in de trein. Verblijf in Kandersteg, rand van het dorp, mooi terras en tuin, aan een meertje. Rustige ligging met uitzicht op de indrukwekkende Alpen wereld.
read-more
Dag tot dag

Dag 1

Per ICE naar Basel, waar u overstapt op de Intercity naar Luzern. In Luzern stapt u op boot en vaart over het vierwoudstedenmeer naar Vitznau. In Vitznau wacht de tandradbaan om u naar Rigi Kaltbad te brengen. Verblijf in Rigi Kaltbad, in Hotel Alpina op 1440 meter hoogte met een indrukwekkend uitzicht over het Vierwoudstedenmeer en de Alpentoppen.

Dag 2

De tweede dag is ter vrije besteding in Rigi. Bezoek bijvoorbeeld de mooiste spa van Zwitserland met binnen en buitenzwembad inclusief geweldig uitzicht over het berglandschap. Of maak één van de mooie panoramawandelingen. De schitterende alpenflora en het unieke uitzicht op meren en bergen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Dag 3

Vanaf Rigi Kaltbad reist u weer terug per tandradbaan naar Vitznau. Vanuit Vitznau reist u met de boot over het Vierwoudstedenmeer naar Flüelen, waar u uw reis vervolgt per Gotthard Panorama Express naar Göschenen. Vanaf 2019 is de Gotthard Panorama Express alleen o.b.v. 1e klasse te boeken, indien u de reis boekt o.b.v. 2e klasse is ook deze toeslag inbegrepen. Bij aankomst in Göschenen stapt u over op de Matterhorn-Gotthard-Bahn naar Andermatt. In Andermatt stapt u in de Glacier Express naar Brig. Vanaf Brig reist u over de Lötschbergroute naar uw eindbestemming Kandersteg. Verblijf in Kandersteg in Hotel des Alps, gelegen aan het “Muggenseeli” natuurgebied, aan de rand van het dorp.

Dag 4

De 4e dag is ter vrije besteding in Kandersteg. Geniet van een rustdag met een geweldig uitzicht over het berglandschap of maak een excursie naar Öschinensee of bewandel het BLS spoowegpad.

Dag 5

Op de laatste dag reist u in de middag vanaf Kandersteg via Bern en Basel per ICE terug naar Nederland.

price-dates

Zwitserse Panoramatreinen en hotels met uitzicht

fallback