Treinkaartjes Amsterdam

Boek alle treintickets naar/vanuit Amsterdam makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor bijvoorbeeld de trein naar Brussel, de Thalys naar Parijs, de Intercity naar Berlijn en de Eurostar naar Londen.

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Amsterdam - Berlijn, Intercity, tot 7 directe verbindingen per dag
  • Amsterdam - Parijs, Thalys, tot 11 verbindingen per dag
  • Amsterdam - Londen, Eurostar, via Rotterdam en Brussel tot 5 verbindingen per dag
  • Amsterdam - Keulen en Frankfurt, ICE, tot 5 verbindingen per dag
  • Reis makkelijk vanuit hartje Amsterdam naar alle Europese hoofdsteden

Treintickets boeken

Goedkope Treintickets Amsterdam

Amsterdam Centraal is het begin- en eindpunt van meerdere belangrijke internationale treinen, zoals de Thalys naar Antwerpen, Brussel en Parijs, de reistijd naar Parijs is 3 uur en 18 minuten, tussen Brussel en Parijs behaalt de Thalys snelheden tot 300 km/h; de ICE International naar Duisburg, Dusseldorf, Frankfurt, Freiburg en Basel, Zwitserland; en de Intercity naar Bad Bentheim, Hannover en Berlijn. De reistijd naar Berlijn is iets meer dan 6 uur. In de zomer vertrekt de Zon Thalys op zaterdag naar Zuid-Frankrijk, onder andere naar Avignon, Marseille en Aix-en-Provence, in de winter rijdt de Ski Thalys naar Franse Alpenbestemmingen, zoals Bourg St Maurice en La Plagne. De Eurostar rijdt vanaf 2017 direct vanaf Amsterdam Centraal naar London St Pancras International, de reistijd naar Londen wordt daarmee gereduceerd tot een kleine vier uur.

Station - Amsterdam Centraal

Het gemoderniseerde Amsterdam Centraal is overzichtelijk en licht, en biedt veel Horeca-mogelijkheden. Het centrum is op loopafstand. Bekijk de het station van Amsterdam Centraal via Google Maps.


Met de trein vanuit Amsterdam