Treintickets voor groepen

Altijd de voordeligste groepstickets voor de trein
  • De voordeligste aanbieder van Nederland
  • Groepstickets zijn soms al tot 10 maanden voor vertrek te boeken
  • Snelle service en flexibel

Offerteaanvraag groepen

Neem contact op met de Treinreiswinkel: het team van Treinreiswinkel Groepen (Jeroen Koolen en Menno Schaafsma) is telefonisch bereikbaar op 071 - 516 12 54 en per e-mail via groepen@treinreiswinkel.nl

  Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 10.00 - 15.00

 

Groepstickets via de Treinreiswinkel

Een schoolreis, bedrijfsuitje, beursreis, studiereis, of een andere groepsreis?

De Treinreiswinkel is agent van o.a. NS Hispeed, DB Bahn, SNCF, Trenitalia en Renfe en kan zodoende altijd de meest voordelige groepstickets organiseren. Soms kunnen voor grote groepen extra rijtuigen worden ingezet.

Voordelige tarieven zijn veelvuldig beschikbaar op treinreizen naar bijna elke plaats in België, op de Thalys naar Parijs, op de Eurostar naar Londen of op treinen richting Duitsland, zoals bijvoorbeeld Hamburg, Keulen en Berlijn.

Ook groepstickets per trein naar Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Groot-Brittanië, Oost-Europa, Scandinavië en Rusland kunnen vaak tegen een scherp tarief worden aangeboden.

Op vele hogesnelheidstreinen zijn er mogelijkheden voor catering in de vorm van lunch of diner. Aan te raden is om vroeg te boeken. Groepstickets voor de trein kunnen in sommige gevallen al tot 10 maanden voor vertrek geboekt worden.