0
form-submit
call-centre
contact
phone-number

Treintickets Antwerpen-Centraal naar Parijs

Complete Dienstregeling en Alle Treinkaartjes

Antwerpen-Centraal naar Parijs per trein - Feiten

  • Afstand: 302 km
  • Snelste route: 2 uur 1 minuut 
  • Aantal treinen: 21
  • Overstappen: 0
  • Eerste trein: 05:02
  • Laatste trein: 20:02
  • Spoorwegmaatschappijen: Thalys
  • Prijzen / kosten: € €17 - €153
  • Treinkaartjes vanaf €16
Goedkope treinkaartjes van Antwerpen-Centraal naar Parijs!

Boek je treinreis van Antwerpen-Centraal naar Parijs in slechts 2 minuten - altijd de beste prijs! De prijzen voor treinkaartjes van Antwerpen-Centraal naar Parijs starten vanaf €16!

Elke dag rijden er 21 treinen tussen Antwerpen-Centraal en Parijs. De afstand is 302 kilometer en de snelste treinreis duurt 2 uur 1 minuut.

Hoe vroeger je boekt, hoe meer kans je hebt om goedkope treinkaartjes te bestellen. Als je vlak voor vertrek boekt kunnen treinkaartjes drie tot tien keer duurder zijn dan op het moment dat de boekingsperiode wordt opengesteld. Voor de route van Antwerpen-Centraal naar Parijs is het prijsverschil tussen vroeg boeken en vlak voor vertrek: €17 - €153.

Treintijden / dienstregeling

Vind via onze internationale treinplanner alle treintijden in Europa! De eerste trein vanuit Antwerpen-Centraal naar Parijs vertrekt om 05:02 en de laatste trein om 20:02.
read-more
Train operators
faq
Hoe lang is de reistijd tussen Antwerpen-Centraal en Parijs?
De gemiddelde reistijd tussen Antwerpen-Centraal en Parijs is 2 uur 1 minuut. De afstand is 302 kilometer en er rijden gemiddeld 21 treinen per dag. De eerste trein vertrekt uit Parijs om 05:02 en de laatste om 20:02. 
Hoeveel kost het om de trein van Antwerpen-Centraal naar Parijs te nemen?
De tarieven voor treintickets van Antwerpen-Centraal naar Parijs starten vanaf €16. De prijsrange is: €17 - €153. Voor treintickets geldt dat hoe eerder geboekt wordt hoe meer kans er is op voordelige treintickets. Soms kunnen treintickets vlak voor vertrek 4 to 5 keer zo duur zijn. Voordelige tijden om te reizen tussen Antwerpen-Centraal en Parijs zijn over het algemeen dinsdag en donderdag en buiten spitstijden. 
Hoe kom ik van Antwerpen-Centraal naar Parijs?
Tussen Antwerpen-Centraal en Parijs rijden gemiddeld 21 treinen per dag. De afstand is 302 kilometer en de gemiddelde reistijd is 2 uur 1 minuut. Reizen met de trein is een van de beste manieren om door Europa te reizen, treinen zijn snel, handig en als je op tijd boekt zijn er vaak geweldige deals.
Hoe lang duurt de treinreis van Antwerpen-Centraal naar Parijs?
De gemiddelde reistijd van Antwerpen-Centraal naar Parijs bedraagt 2 uur 1 minuut. Treintijden kunnen elk moment van de dag verschillen, check onze internationale treinplanner voor de actuele treintijden. Elke dag rijden er 21 tussen Antwerpen-Centraal en Parijs en de treisreis is mogelijk met 0 overstap(pen). 
Hoe ver is Antwerpen-Centraal van Parijs per trein?
De afstand tussen Antwerpen-Centraal en Parijs is 302 kilometer, de gemiddelde reistijd is 2 uur 1 minuut en er rijden elke dag circa 21 treinen tussen Antwerpen-Centraal en Parijs. De eerste trein vertrekt vanuit Antwerpen-Centraal om 05:02 en de laatste om 20:02 
Welke treinen rijden van Antwerpen-Centraal naar Parijs?
Op de route tussen Antwerpen-Centraal en Parijs rijden de volgende spoorwegmaatschappijen: Thalys. De afstand is 302 kilometer en de gemiddelde reistijd is 2 uur 1 minuut. 
Hoe koop ik goedkope treinkaartjes van Antwerpen-Centraal tot Parijs?
Boek je treinkaartjes van Antwerpen-Centraal tot Parijs zo vroeg mogelijk - soms is het tot 4-8 keer goedkoper om vroeg te boeken. Als er treinkaartjes tussen Antwerpen-Centraal en Parijs al geruime tijd beschikbaar zijn, probeer dan piektijden te vermijden en / of op dinsdag of donderdag te reizen. Treinkaartjes van [van] tot [tot] beginnen vanaf €16.
Dalen de prijzen voor treinen Antwerpen-Centraal naar Parijs?
Helaas, nee - er zijn geen last minutes. Treinkaartjes van Antwerpen-Centraal naar Parijs worden alleen maar duurder naarmate de vertrektijd dichterbij komt. De enige manier om goedkope treinkaartjes te boeken is om zo vroeg mogelijk te bestellen. 
De andere kant op - Treinen van Parijs naar Antwerpen-Centraal
Over HappyRail - Meer informatie
Onze missie is om het boeken van alle treinkaartjes in Europa zo gemakkelijk mogelijk te maken. We doen dat door één platform te bieden voor alle treinkaartjes en treinpassen tegen de beste prijzen. We willen dat je de beste boekingservaring hebt. Het ticketproces moet ook probleemloos verlopen. Kortom, wanneer je bij Happyrail boekt, moet je reservering goedkoop, snel en makkelijk zijn.

Op dit moment kun je treinkaartjes boeken naar 60.000 bestemmingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, het Zwitserland en alle andere Europese landen en dit is nog maar het begin. Onze droom is om online reserveren mogelijk te maken van Lissabon naar Ho Chi Minh, 's werelds langste treinreis met 17.852 km.

Ook het boeken van een InterRail, Eurail of Swiss Travel Pass is nog nooit zo eenvoudig geweest!
read-more