0
form-submit
call-centre
contact
phone-number

Treintickets Rotterdam naar Berlijn

Complete Dienstregeling en Alle Treinkaartjes

 • Boek goedkope treintickets Rotterdam naar Berlijn
 • Ca. 24 treinen per dag van Rotterdam naar Berlijn
 • De snelste reis duurt 6 uur 54 minuten (overstappen: 1 )
 • Dezelfde prijs of voordeliger dan de spoorwegen
 • Betaal met iDeal, Mastercard, Visa, American Express, Alipay, Sofort etc.
 • Boek je treinkaartjes van Rotterdam naar Berlijn in 2 minuten
 • #1 voor alle treintickets in Europa

Rotterdam naar Berlijn per trein - Feiten

 • Afstand: 611 km
 • Snelste route: 6 uur 54 minuten 
 • Aantal treinen: 24
 • Overstappen: 1
 • Eerste trein: 00:02
 • Laatste trein: 23:02
 • Spoorwegmaatschappijen: NS
 • Prijzen / kosten: € €40 - €266
 • Treinkaartjes vanaf €39
Goedkope treinkaartjes van Rotterdam naar Berlijn !

Boek je treinreis van Rotterdam naar Berlijn in slechts 2 minuten - altijd de beste prijs! De prijzen voor treinkaartjes van Rotterdam naar Berlijn starten vanaf €39!

Elke dag rijden er 24 treinen tussen Rotterdam en Berlijn . De afstand is 611 kilometer en de snelste treinreis duurt 6 uur 54 minuten.

Hoe vroeger je boekt, hoe meer kans je hebt om goedkope treinkaartjes te bestellen. Als je vlak voor vertrek boekt kunnen treinkaartjes drie tot tien keer duurder zijn dan op het moment dat de boekingsperiode wordt opengesteld. Voor de route van Rotterdam naar Berlijn is het prijsverschil tussen vroeg boeken en vlak voor vertrek: €40 - €266.

Treintijden / dienstregeling

Vind via onze internationale treinplanner alle treintijden in Europa! De eerste trein vanuit Rotterdam naar Berlijn vertrekt om 00:02 en de laatste trein om 23:02.
read-more
Train operators
Berlijn
Meer informatie: <*>Trein naar Berlijn - Treintickets, Dienstregeling & Tips<*>Treintickets Duitsland
faq
Hoe lang is de reistijd tussen Rotterdam en Berlijn ?
De gemiddelde reistijd tussen Rotterdam en Berlijn is 6 uur 54 minuten. De afstand is 611 kilometer en er rijden gemiddeld 24 treinen per dag. De eerste trein vertrekt uit Parijs om 00:02 en de laatste om 23:02. 
Hoeveel kost het om de trein van Rotterdam naar Berlijn te nemen?
De tarieven voor treintickets van Rotterdam naar Berlijn starten vanaf €39. De prijsrange is: €40 - €266. Voor treintickets geldt dat hoe eerder geboekt wordt hoe meer kans er is op voordelige treintickets. Soms kunnen treintickets vlak voor vertrek 4 to 5 keer zo duur zijn. Voordelige tijden om te reizen tussen Rotterdam en Berlijn zijn over het algemeen dinsdag en donderdag en buiten spitstijden. 
Hoe kom ik van Rotterdam naar Berlijn ?
Tussen Rotterdam en Berlijn rijden gemiddeld 24 treinen per dag. De afstand is 611 kilometer en de gemiddelde reistijd is 6 uur 54 minuten. Reizen met de trein is een van de beste manieren om door Europa te reizen, treinen zijn snel, handig en als je op tijd boekt zijn er vaak geweldige deals.
Hoe lang duurt de treinreis van Rotterdam naar Berlijn ?
De gemiddelde reistijd van Rotterdam naar Berlijn bedraagt 6 uur 54 minuten. Treintijden kunnen elk moment van de dag verschillen, check onze internationale treinplanner voor de actuele treintijden. Elke dag rijden er 24 tussen Rotterdam en Berlijn en de treisreis is mogelijk met 1 overstap(pen). 
Hoe ver is Rotterdam van Berlijn per trein?
De afstand tussen Rotterdam en Berlijn is 611 kilometer, de gemiddelde reistijd is 6 uur 54 minuten en er rijden elke dag circa 24 treinen tussen Rotterdam en Berlijn . De eerste trein vertrekt vanuit Rotterdam om 00:02 en de laatste om 23:02 
Welke treinen rijden van Rotterdam naar Berlijn ?
Op de route tussen Rotterdam en Berlijn rijden de volgende spoorwegmaatschappijen: NS. De afstand is 611 kilometer en de gemiddelde reistijd is 6 uur 54 minuten. 
Hoe koop ik goedkope treinkaartjes van Rotterdam tot Berlijn ?
Boek je treinkaartjes van Rotterdam tot Berlijn zo vroeg mogelijk - soms is het tot 4-8 keer goedkoper om vroeg te boeken. Als er treinkaartjes tussen Rotterdam en Berlijn al geruime tijd beschikbaar zijn, probeer dan piektijden te vermijden en / of op dinsdag of donderdag te reizen. Treinkaartjes van [van] tot [tot] beginnen vanaf €39.
Dalen de prijzen voor treinen Rotterdam naar Berlijn ?
Helaas, nee - er zijn geen last minutes. Treinkaartjes van Rotterdam naar Berlijn worden alleen maar duurder naarmate de vertrektijd dichterbij komt. De enige manier om goedkope treinkaartjes te boeken is om zo vroeg mogelijk te bestellen. 
De andere kant op - Treinen van Berlijn naar Rotterdam
Over HappyRail - Meer informatie
Onze missie is om het boeken van alle treinkaartjes in Europa zo gemakkelijk mogelijk te maken. We doen dat door één platform te bieden voor alle treinkaartjes en treinpassen tegen de beste prijzen. We willen dat je de beste boekingservaring hebt. Het ticketproces moet ook probleemloos verlopen. Kortom, wanneer je bij Happyrail boekt, moet je reservering goedkoop, snel en makkelijk zijn.

Op dit moment kun je treinkaartjes boeken naar 60.000 bestemmingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, het Zwitserland en alle andere Europese landen en dit is nog maar het begin. Onze droom is om online reserveren mogelijk te maken van Lissabon naar Ho Chi Minh, 's werelds langste treinreis met 17.852 km.

Ook het boeken van een InterRail, Eurail of Swiss Travel Pass is nog nooit zo eenvoudig geweest!
read-more