VOLG ONS
  • Home
  • 10 jaar Treinreiswinkel 2002-2012

10 jaar Treinreiswinkel 2002-2012

10 jaar Treinreiswinkel

Index
2002
Uniek
De charme van het reizen per trein
Dank
2012


2002

In 2002 startte de Treinreisiwnkel een reisbureau in Leiden in de Breestraat alleen voor treintickets en treinvakanties. De mogelijkheden om internationale treintickets te boeken in Nederland werden toen steeds beperkter, reisbureaus dede weinig met treinreizen, het was ingewikkeld en complex. Via de pc kon een vliegticket naar elk stadje in Afrika zo maar geboekt worden, een treinticket naar Oostenrijk dat was niet mogelijk via internet. Dat zou in 2012 er toch wel anders uit zien?

Uniek

Reisbureaus en websites vergelijken de tarieven van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Uniek is dat de Treinreiswinkel dit doet voor alle spoorwegmaatschappijen, onafhankelijk. Zo is men nooit duurder uit dan bij een spoorwegmaatschappij zelf, wel vaak voordeliger. De Treinreiswinkel heeft toegang tot alle reserveringssystemen in Europa. In plaats van samenwerking tussen spoorwegmaatschappijen zelf, wel vaak voordeliger. De Treinreiswinkel heeft toegang tot alle spoorwegmaatschappijen is er steeds meer sprake van geïsoleerde reserveringssystemen per maatschappij en/of land. Ook in 2012 lukt het nog nauwelijks om via internet een treinticket te boeken.

De charme van het reizen per trein

De Treinreiswinkel heeft oog voor de charme van het reizen per trein, de mooie trajecten, de scenic routes, de bijzondere treinen en ook de speciale plaatsen in de trein. Daar houden we rekening mee bij het samenstellen van treinreizen en bij het boeken. De meestal kleinschalige accommodaties voor stedenreizen, treinvakanties en treinrondreizen zijn geselecteerd op rustige ligging, mooie uitzichten, vriendelijke verzorging en natuurlijk goede bereikbaarheid per trein/openbaar vervoer en dat men ter plekke geen eigen vervoer nodig heeft.

Dank

De Treinreiswinkel dankt alle klanten voor hun trouw en support, de vele mooie reisverslagen en bedankjes die we hebben ontvangen, foto's en dvd's. Eén van onze klanten heeft een van de mooiste van onze reizen "Zwitserse Panorama's" al vijf keer gedaan, en is iedere keer weer enthousiaster over de constante afwisseling en bijzondere uitzichten.

2012

Het hele jaar zijn er verrassende aanbiedingen met een '10' er in. Houd de website in de gaten en meld u aan voor de Nieuwsbrief TRWeetjes.

Al lid van onze nieuwsbrief TRWeetjes? Meldt u hier aan.

Zoek op trefwoord