VOLG ONS

Autotreinen Binnen Frankrijk, vanuit Parijs

Parijs - Nice / Frejus / Biarritz / Avignon vanaf €49

Vanuit Parijs kunt u uw auto laten vervoeren per Franse autotrein. Uw auto wordt per aparte trein vervoerd (los van de personen), u kunt uw auto op de dag van vertrek inleveren bij de terminal, en een dag later ophalen bij de terminal op uw aankomstlocatie. De terminals kennen ruime openingstijden.
 


Autotreinen vanuit Düsseldorf en Den Bosch

Düsseldorf - Narbonne 
woensdag en vrijdag heen, donderdag en zaterdag terug

Den Bosch - Alessandria
vrijdag heen, zaterdag terug
Alessandria ligt vlakbij Genua en circa 250 km vanaf Nice

 


Tarieven autotrein binnen Frankrijk

Uw auto meenemen vanaf €49. Vanaf/naar Parijs kunt u uw auto meenemen vanaf €49. Deze prijs is beperkt beschikbaar, vroeg boeken wordt aangeraden. Informeer naar de actuele beschikbaarheid. Deze aanbieding geldt niet van vrijdag t/m zondag, niet op feestdagen, niet in juli en augustus.

Enkele reis per trein vanaf €25 p.p. Indien u vroegtijdig boekt, kunt u vaak profiteren van kortingstarieven. Zo zijn voordelige treintarieven al verkrijgbaar vanaf €25 per persoon enkele reis. Deze tarieven lopen op, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer naar de actuele beschikbaarheid. Deze aanbieding geldt niet van vrijdag t/m zondag, niet op feestdagen, niet in juli en augustus.

De Franse autotrein neemt auto's mee met een hoogte van maximaal 1m63. Dakkoffers dienen tijdens het vervoer in de auto geplaatst te worden.

Voor het vervoer van u en uw medereizigers kunt u kiezen uit:
Dagtrein: met 300 km/u langs de snelweg, op de plaats van aankomst een ontspannen hotelovernachting en de volgende dag uw auto afhalen om aan uw vakantie te beginnen, kies dan voor de TGV. U kunt natuurlijk ook eerst overnachten, en de volgende dag naar uw bestemming reizen.
Nachttrein: Op een aantal verbindingen kunt u gebruik maken van de nachttrein. Deze comfortabele treinen zijn voorzien van 4- en 6-persoonscouchettes en slaapstoelen. U gebruikt uw tijd efficiënt, bespaart een hotelovernachting en komt uitgerust op uw bestemming aan. Voor het boeken van een privé-couchette, dient u alle plaatsen in de coupé te reserveren.
Andere methode van vervoer: U kunt ook alleen uw auto per trein laten vervoeren en zelf voor een andere methode van vervoer kiezen. Handig als u bijvoorbeeld in Zuid-Frankrijk over een tweede auto wilt beschikken.

line_lang.jpg

Autotreinen vanuit Lille en Metz

De autotreinterminal van Seclin (voorstad van Lille) is na het zomerseizoen van 2009 opgeheven. De autoterminal van Metz is na het zomerseizoen van 2010 opgeheven. 

line_lang.jpg

Autotreinen vanaf Parijs

Vanaf het autotreinstation Parijs Bercy (op korte afstand van de ringweg) rijden er autotreinen naar veel regio's in geheel zuidelijk Frankrijk. Vanuit de nabijgelegen treinstations Gare d'Austerlitz, Gare du Montparnasse en Gare de Lyon kunt u zelf per TGV of nachttrein comfortabel en snel naar uw eindbestemming reizen.

Vanuit Parijs-Bercy rijden Autotreinen naar de volgende bestemmingen:

Parijs-Frejus en retour

Van Parijs naar Frejus
Inleveren dagelijks*tot 19.00
Afhalen dagelijks*vanaf 09.15
Van Frejus naar Parijs
Inleveren dagelijks*tot 19.00
Afhalen dagelijks*vanaf 09.00

* t/m 23 april en na ca 15 september heen op  maandag, woensdag en vrijdag en terug op dinsdag, donderdag en zaterdag.
Tussen treinstation St Raphael en autotreinstation Frejus rijdt een pendelbus (circa 10 min).

Parijs-Nice en retour

Van Parijs naar Nice
Inleveren dagelijks*tot 19.00
Afhalen dagelijks*vanaf 10.30
Van Nice naar Parijs
Inleveren dagelijks*tot 18.00
Afhalen dagelijks*vanaf 09.00

* t/m 23 april en na ca 15 september heen op maandag, woensdag en vrijdag en terug op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Andere bestemmingen vanuit Parijs:
Avignon
Biarritz
Briancon
Brive
Lyon
Marseille
Narbonne
Toulouse

Zoek op trefwoord