VOLG ONS

Eurostar Plus: Veel meer dan een treinticket

eurostar plusMet Eurostar Plus heeft u nog meer plezier van uw reis naar Londen. Zo krijgt u op het vertoon van uw Eurostar-ticket korting bij onder andere shoppingcentra, restaurants en musea.

eurostar plus cultuur

2=1 bij veel musea: 2 entreetickets halen, 1 entreeticket betalen op vertoon van Eurostarticket.

Voorwaarden Eurostar Plus)

Tate Britain, National Gallery, British Museum, Tate Modern, National Portrait Gallery, Victoria Albert Museum: het beste van de Britse cultuur kunt u gaan bezoeken met Eurostar Culture Connect. Mooi meegenomen: u krijgt 2 tickets voor de prijs van 1 voor de betaalde tentoonstellingen op vertoon van uw Eurostar-ticket.

Victoria and Albert Museum

Het belangrijkste kunst- en designmuseum ter wereld over 3000 jaar menselijke creativiteit. Elke dag geopend van 10-17.45 uur, vrijdag tot 22.00 uur.

The British Museum

Opgericht in 1753 toont dit museum meer dan 2 miljoen jaar geschiedenis van de mens. Daar kunt u dagen in rondlopen. Elke dag geopend van 10-17.30 uur.

Tate Modern

Het meest bezochte museum voor moderne kunst ter wereld in een voormalige, elektrische centrale aan de Theems. Geopend op dinsdag en donderdag van 10-18 uur, vrijdag en zaterdag van 10-22 uur.

Tate Britain

Hier wordt de belangrijkste collectie van Britse kunst ter wereld bewaard. Geopend op dinsdag en donderdag van 10-18 uur.

The National Gallery

Meer dan 2000 schilderijen uit West-Europa, een gigantische collectie. Elke dag geopend van 10-18 uur, op vrijdag van 10-21 uur.

National Portrait Gallery

Hier vindt u de grootste collectie gezichten en bekende mensen van de wereld sinds de middeleeuwen. Elke dag geopend van 10-18 uur, donderdag en vrijdag tot 21 uur.

eurostar plus shopping

(Voorwaarden Eurostar Plus)

Fashionista’s opgelet: de beroemdste merken in één van de grootste warenhuizen van Londen gooien hun deuren wagenwijd voor u open, met veel korting. Wel even uw Eurostar-ticket laten zien.

Liberty London

Liberty is een oer-Engels shoppingicoon sinds 1875. Alle grote merken hebben er een stekje. Geniet van £15 korting op vertoon van uw Eurostar-ticket.

Hawes & Curtis

Bij Hawes & Curtis vind je prachtige hemden van een onberispelijke kwaliteit, voor hem en voor haar, plus stijlvolle accessoires. De echte liefhebbers kunnen zelfs een hemd op maat laten maken bij deze vakmensen. 15% korting op vertoon van je Eurostarticket.

Westfield London

Toon je Eurostarticket en je geniet van de VIP Pass die je kortingen oplevert van 10% tot 20% bij talrijke merken als GC Watches, Emma Hope, Jaeger, Myla London, Vans en House of Fraser.

eurostar plus mjam

(Voorwaarden Eurostar Plus)

Londen, daar krijgt u honger van. Als u de stad doorkruist, moet u zeker even de tijd nemen om bij te komen. Burger King® restaurants vindt u echt door de hele stad.

Burger King

Bij elke WHOPPER® die u koopt, krijgt u een WHOPPER®, of een hamburger van dezelfde prijs dan wel goedkoper, gratis op vertoon van uw Eurostar-ticket.

Fifteen London

25 chefs koken Italiaans en storten hun winsten in de Jamie Oliver Stichting. 15% korting op je afrekening op vertoon van je Eurostarticket. Reserveer zeker vooraf, dit is een heel populair restaurant ! Vermeld de code Eurostar@Fifteen bij je reservering.

Whittard of Chelsea

Bij Whittard vind je alles over en rond koffie en thee : originele en exclusieve variëteiten, typisch Britse accessoires... Ogen, neus en smaakpapillen draaien hier overuren. Op vertoon van je Eurostarticket krijg je 20% korting.

eurostar plus show

Musicals met 25% korting

(Voorwaarden Eurostar Plus)

Pak mee die 25% korting op 5 legendarische musicals: Dirty Dancing, Billy Elliot, Jersey Boys en Legally Blonde.

Jersey Boys

Verkozen tot de beste musical van 2009. Jersey Boys is geïnspireerd op het leven van Frankie Valli en zijn groep The Four Seasons.

Legally Blonde

Elle Woods is het populairste meisje op school, maar haar verloofde kiest liever een ‘serieus’ meisje. Daardoor schiet Elle in actie en concentreert zich op haar studies, zodat ze zelfs naar Harvard mag!

Dirty Dancing

Een spetterende live-uitvoering met opwindende muziek. Beleef de passionele romance en bewonder de supersexy dansen zoals in de mythische film.

Billy Elliot

Geïnspireerd op de film met 73 onderscheidingen brengt deze musical, met muziek van Sir Elton John, het leuke en ontroerende verhaal van Billy Elliot en zijn niet alledaagse droom.

(Bron: NSHispeed.nl)

Zoek op trefwoord