VOLG ONS

Rondreizen Zwitserland

Het treinenland bij uitstek: Zwitserland. Smalspoortreinen door grandioos landschap. Luxe en comfort gaan nauw samen met nostalgie. Zwitserse degelijkheid en gastvrijheid.

Zwitserse panorama's
Bijzonder afwisselende reis met alle hoogtepunten: Glacier Express, Bernina Express, Golden Pass. Overnachten in Franstalig, Duitstalig, Italiaanstalig en Rhetoromaans gebied. Verblijf in steden zoals Lausanne en Lugano, en in klein bergdorp, Preda. Dagelijks onderweg (reisdagen ca. 4-7 uur), door afwisseling van trein en boot zijn reisdagen niet lang. Voor meer rust en zien is het inlassen van een rustdag aan te raden in bijvoorbeeld Lauterbrunnen en/of Zermatt. Voor wie met alle mooie panoramatreinen wil reizen.

Autovrije Dorpen
Het kan: een rondreis zonder in een dorp met autoverkeer te verblijven. Na de reis is het even weer wennen aan stoplichten. Voor wie van rust houdt en ook graag een keer met de Glacier Express wil reizen. Aanrader voor rustdag: Braunwald.

Bergen en Meren
Afwisseling van korte reisdagen en verblijf in één plaats. Mooie hotels aan meer/ met uitzicht over één van de mooie Zwitserse meren.

Graubünden en Glacier Express
Verblijf in 2 plaatsen (Bergün 5 dagen, Zermatt 2 dagen), reis Bergün - Zermatt met Glacier Express.

Rail Adventure
Alle trein-hoogtepunten die Zwitserland te bieden heeft: Wilhelm Tell Express, Bernina en Glacier Express. Verblijf in steden. Reis voor wie met de mooie panoramatreinen wil reizen en in verblijfplaatsen keuze uit winkels en restaurants wil hebben. Keuze uit drie- en viersterren hotels.

Tops of Europe
Korte reisdagen, afgewisseld met twee nachten in één plaats. Excursies naar bergtoppen met spectaculaire panoramatreinen.

VIP Berner Oberland
Verblijf in één plaats, Lauterbrunnen. Van hieruit bijzonder afwisselende excursies in Jungfraugebied, excursies inbegrepen.

Graubünden en Bernina Express
Vijfdaagse reis, dagexcursie Bernina Express, meer dan 100 jaar Bernina Express, gezellig hotel in Graubünden. Authentiek dorp direct aan de Albula spoorlijn.

Zwitserland Exclusief
Exclusieve hotels**** met eigen bergtreintjes, hoogst gelegen hotel van Zwitserland. Alle reizen 1e klas, Glacier Express, Giessbach: hotel-paleis uit 19e eeuw met eigen scheepsstation en eigen kabelbaan.

Zwitserland "Off the beaten track"
Zwitserland buiten de gebaande paden, het liefelijke Appenzeller Land. Reis met de Voralpen Express en de Regio Express door het Emmental. Arolla, ongerepte bergwildernis in het Wallis.

Railtour Glacier Express
De mooiste treinreis met de langzaamste sneltrein ter wereld van St Moritz naar Zermatt.  Over 291 bruggen, door 91 tunnels en over de 2033 meter hoge Oberalppas. Verblijf in 3-, 4-, of 5-sterrenhotels.

Swiss Premium Tour
Rondreis met alle hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk) van Zwitserland. De hoogste treinstations Jungfraujoch en Gornergrat en de mooiste treinreis, de Glacier Express. Verblijf in 3-, of 4-sterrenhotels inclusief excursies.

Zoek op trefwoord