Wintersporttreinen

Boek alle treinen naar de wintersport via de Treinreiswinkel, de specialist voor alle ski treinen. Speciale chartertreinen met comfortabele overnachtingsmogelijkheden zoals de Krokus Express, Railpromo Austria Express, Sneeuw Express of Schnee Express. Of per reguliere dagtrein of per dagelijks CityNightline naar Zwitserland, Oostenrijk of Duitsland. Of per speciale Ski Thalys razendsnel naar de Franse sneeuw. Reis met de nachttrein naar de wintersport in Oostenrijk of Zwitserland en bespaar overnachtingskosten en krijg je twee extra skidagen cadeau door de vroege aankomst. Of reis comfortabel per dagtrein naar Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland of Frankrijk. Reis razendsnel per ICE International vanuit Nederland naar Munchen of Basel / Zurich, of per directe Ski Thalys naar de Franse Alpen. Boek nu alle ski treinen!

  • Uitgerust aankomen op de wintersportbestemming
  • Geen last van files of slecht weer
  • Vroege aankomst en laat vertrek, "2 extra dagen"
  • Op de wintersportbestemming is vaak geen eigen vervoer nodig
  • Veel vakantiegangers waarderen het reizen per trein in de winter
  • Boek alle ski treinen via de Treinreiswinkel

Ski Thalys - Ski Trein Frankrijk

De Ski Thalys is een directe hogesnelheidstrein vanuit Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Antwerpen en Brussel naar de Franse Alpen. De Ski Thalys vertrekt heel vroeg in de ochtend zodat de trein vroeg in de middag aankomt in de Franse Alpen, en dus nog een volle middag geskied kan worden. Vanaf de aankomstplaatsen van de Ski Thalys is het mogelijk om een bustransfer bij te boeken die u voor de deur van uw appartement of vakantiehuis aflevert.

 >> Ski Trein Frankrijk

De Krokus Express - Ski trein Oostenrijk

De Krokus Express is een speciale dagtrein die alleen rijdt tijdens de Krokusvakantie. De trein rijdt op zaterdag heen en een week later op zaterdag weer terug. De comfortabele dagtrein vertrekt uit meerdere plaatsen in Nederland en reis rechtstreeks naar een groot aantal wintersportbestemmingen in Oostenrijk. Het is mogelijk om op het aankomststation een transfer bij te boeken.

>> Krokus Express

Sneeuw Express - Ski Trein Oostenrijk

De Sneeuw Express is een speciale nachttrein die alleen rijdt tijdens de Krokusvakantie. Vanuit meerdere Nederlandse vertrekplaatsen rijdt de trein direct naar een groot aantal wintersportbestemmingen in Oostenrijk. Het is mogelijk om ter plaatse een transfer naar het vakantiehuis of appartement of hotel bij te boeken.

>> Sneeuw Express

Austria Express - Ski Trein Oostenrijk

De Austria Express is een wekelijkse wintersporttrein die direct vanuit een groot aantal Nederlandse vertrekplaatsen naar heel veel Oostenrijkse wintersportbestemmingen rijdt. De Austria Express wordt uitgevoerd door Railpromo en beschikt over comfortabele rijtuigen. Het is mogelijk om een ontbijt bij te bestellen. Een transfer naar de verblijfplaats kan bijgeboekt worden.

>> Railpromo Austria Express

Wintersport Zwitserland

Wintersport Duitsland

Wintersport Italie

Wintersport Tsjechie