Treinreiswinkel - Over ons

Welkom

Welkom bij de Treinreiswinkel, dé specialist voor treintickets, treinrondreizen en treinvakanties. Tickets naar/vanaf vrijwel alle stations (in Europa meer dan 85.000), rondreistickets, alle autotreinen, alle kortingen en aanbiedingen. De Treinreiswinkel zoekt altijd de meest voordelige en comfortabele reismogelijkheid. Als lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds bieden wij optimale kwaliteit en zekerheid.

In 2002 gestart vanuit het idee "het boeken van reizen per trein zou eenvoudiger en voordeliger moeten kunnen". Niet meer drie maanden voor heenreis en drie maanden voor terugreis in de rij aan het loket hoeven te staan. Er bleek inderdaad veel vraag naar reizen per trein en nu zijn er meer dan 40 medewerkers bezig met één drive: altijd de beste en meest voordelige reismogelijkheid zoeken. Treinreiswinkel is aangesloten op alle reserveringssystemen in Europa en vergelijkt de tarieven van alle reserveringssystemen. Hierdoor streven we nooit duurder te zijn dan zelf via internet boeken of aan het loket in desbetreffende land, wel zijn we vaak voordeliger. Laat ons weten als u prijsverschillen opmerkt.

Voor onze treinrondreizen, vakanties per trein en stedentrips zijn we constant op zoek naar bijzondere accommodaties met een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding: goed met openbaar vervoer te bereiken, ter plekke geen eigen vervoer nodig, couleur locale, meestal door enthousiaste eigenaren gerunde kleinschalige hotels, pensions en B&B's.

Sinds 2002 blijven de voorboekingen een kernactiviteit: 1 keer de reis doorspreken per mail, in de winkel of aan de telefoon en we houden alle boekingsdata in de gaten om de meest voordelige tickets te boeken. Na de laatste boeking versturen we de factuur en na betaling worden de tickets verstuurd.

Er zijn heel veel mooie reizen per trein te maken.

Veel treinreisplezier!

Het Treinreiswinkel Team