Treinpassen

Treinpassen - relaxed rondreizen door een land of heel Europa met één treinpas. Geen gedoe met losse treinkaartjes! Bij de Treinreiswinkel onbeperkt reserveren mogelijk! (alleen i.c.m. aanschaf treinpas via de Treinreiswinkel) Bestel nu alle treinpassen zoals de Swiss Pass, Japan Rail Pass of Bahncard, via de Treinreiswinkel! Deze passen zijn meestal niet in het land waar men wil reizen verkrijgbaar, te koop alleen in het land waar men woonachtig is. Bijna altijd veel voordeliger dan losse kaartjes, zeker als men langere afstanden aflegt.

 • InterRail - Europa
 • Japan Rail Pass
 • Swiss Pass - Zwitserland
 • Britrail Pass - Groot-Brittannie
 • Norway in a Nutshell - Noorwegen
 • Bahncard en regiopassen - Duitsland
 • Balkan Flexi Pass - Zuidoost Europa

Interrail - Rondreizen door heel Europa

Kies uit de Interrail One Country Pass, geldig in een land, of de Interrail Global Pass, geldig in heel Europa. De Interrail pas is geldig in de volgende landen: België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, VJR Macedonië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland.


Swiss Pass - Rondreizen door Zwitserland
Met de Swiss Pass kan vrij worden gereisd door Zwitserland. De pas is geldig voor bijna alle treinen (voor een paar bergtreinen en panormatreinen geldt een toeslag), kabelbanen, bussen en boten. De pas kan ook gebruikt worden om een flink aantal musea te bezoeken. Kies uit de Swiss Travel Pass met aaneengesloten dagen of de Swiss Travel Pass Flex met vrije reisdagen binnen een maand. Via de Treinreiswinkel zijn ook alle regiopassen te koop, bijvoorbeeld meerdaagse treinpassen voor Graubunden en Berner Oberland of het Meer van Geneve.
Andere Swiss Passen: Swiss Transfer Ticket, voordelig retourticket van de grens van Zwitserland naar eindbestemming. Bijna altijd voordeliger dan losse treintickets binnen Zwitserland.
Halfare Card: kortingskaart, krijg reductie op losse treintickets.


Japan Rail Pass - Met de trein door Japan
De Japan Rail Pass is alleen buiten Japan te koop. De pas is geldig op alle treinen in Japan (behalve de allersnelste kogeltreinen) en is al snel voordeliger dan losse treintickets. Bij een retour Tokyo - Osaka haal je de kosten voor de pas er al uit. Het maken van reserveringen voor treinen in Japan is bij het vertoon van de Japan Rail Pass heel makkelijk aan het loket.


Britrail Passen - Rondreizen door Engeland, Schotland, Wales
Met de Britrail Passen kan vrij worden gereisd door heel Groot-Brittannie, bijvoorbeeld met de Britrail Consecutive Pass of de Britrail Flexi Pass, of alleen door Engeland of Schotland. De treinpass is al snel voordeliger dan losse treintickets. Een flexi pass van twee dagen is bijvoorbeeld al voordeliger dan een retour Londen-Manchester.


Norway in a Nutshell - Rondreizen door Noorwegen
Met de Norway in a Nutshell passen kan vrij worden gereisd op vastgestelde routes over de mooiste trajecten van Noorwegen, bijvoorbeeld met de trein van Oslo naar Myrdal hoog in de bergen vervolgens razendsnel afdaeln met de Flamsbanan naar Flam, gelegen aan het Sognefjord, daarna per boot door een smal zijfjord naar Gudvangen en per bus naar over een eindeloze haarspeldweg naar Voss in de bergen. Het laatste stuk van Voss naar Bergen per trein. Er zijn circa twintig routes mogelijk, onder het kopje Norway in a Nutshell,Hardanger in a Nutshell of Sognefjord in an Nutshell.


Bahncard - Kortingskaart Duitsland
Bestel de Bahncard 25, 50 of 100 en reis met korting door Duitsland. De kortingskaart is een jaar geldig en geeft ook korting op de Europaspezialtarieven. Bij zowel de Bahncard 25, 50 als 100 is het mogelijk een voordeliger partnetcard aan te schaffen.

Reserveringen
Bij de Treinreiswinkel is het mogelijk onbeperkt te reserveren, alleen in combinatie met de aanschaf van een treinpas (behalve bij de Japan Rail Pass). De reis kan ook open worden gelaten, bij het loket kunnen nog reserveringen worden gemaakt. Voor reserveringen die ter plekke aan het loket niet lukken of mogelijk zijn is de Treinreiswinkel niet aansprakelijk.

 • Treinpassen
 • Treinpassen
 • Treinpassen
 • Treinpassen
 • Treinpassen
 • Treinpassen
 • Treinpassen

Britrail - Groot-Brittannie

Norway in a Nutshell - Noorwegen

Treinpassen overige Europa

Japan Rail Pass - Japan