Huur een trein

Altijd de voordeligste chartertreinen
  • Ideaal voor reizen met grote groepen of voor bedrijven
  • Treinreiswinkel is de specialist in de verhuur van treinen
  • Neem contact op via 071 - 516 12 54 of groepen@treinreiswinkel.nl


Chartertreinen

Een eigen trein huren – ideaal voor reizen met grote groepen of voor bedrijven.

Treinreiswinkel is specialist in de verhuur van treinen. Als onafhankelijke bemiddelaar tussen alle treinmaatschappijen zoeken we altijd het meest comfortabele en meest voordelige aanbod.

Er is keuze uit zitrijtuigen 1e en 2e klas, couchetterijtuigen, slaaprijtuigen, restauratierijtuigen, barrijtuigen en bagage-/evenementenrijtuigen die naar eigen inzicht kunnen worden ingericht.

In één trein kunnen tot 1000 passagiers meereizen (ca 20 touringcars). Het huren van hogesnelheidstreinen is alleen zeer beperkt mogelijk. Het is ook mogelijk om een trein te huren voor een reis in één land, bv. Zwitserland of USA.

Vraag ons vrijblijvend om een maatwerkofferte via groepen@treinreiswinkel.nl of bel 071 5161254.


Cases

- Festival trein: jaarlijks 3000 jongeren per trein naar Budapest

- Bedrijfsuitje: 400 medewerkers weekend Antwerpen

- Orkest: 80 medewerkers en instrumenten in VS

- Treinenliefhebbers: stoomtreinrit met 60 personen in Zwitserland

- Wintersporttrein: 600 personen lang weekend Oostenrijk

- Overheidsinstelling: met 350 personen naar Keulen

- Bedrijf: productpresentatie in evenementen trein

- Seniorenorganisatie: met 900 personen dagretour Rijn/Duitsland

- Bank: weekendretour met 450 personen naar Berlijn naar hotel met eigen treinstation

 

Rijtuigen

We bieden onder andere de volgende mogelijkheden:


Zitrijtuigen

Een groot deel van het materieelpark bestaat uit zitrijtuigen. Deze bieden comfortabele plaatsen en hebben een capaciteit variërend van 54 tot 86. Zitrijtuigen bestaan in twee varianten, namelijk met coupés waarin maximaal zes personen een comfortabele plaats vinden, of met een grote ruimte waarin stoelen zijn opgesteld. Het materieel beschikt over kleine tafels waarop bijvoorbeeld drankbekers kunnen worden neergezet. Toiletten zijn standaard aanwezig.Ligrijtuigen (couchette)

Couchetterijtuigen zijn multifunctionele rijtuigen waarbij de comfortabele zitplaatsen kunnen worden omgetoverd in bedden. De slaaprijtuigen worden regelmatig gebruikt in nachttreinen door heel Europa. Coupés voor maximaal zes personen vormen de inrichting van slaaprijtuigen, waarbij het aantal ligplaatsen flexibel kan worden gekozen. Zo kunnen ook alleenreizigers of kleine groepen van twee of drie personen een privécoupé betrekken. De geklimatiseerde slaaprijtuigen zijn voorzien van toiletten en een wasruimte om het verblijf aan boord zo aangenaam mogelijk te maken.
 
Barrijtuigen

Sfeervolle barrijtuigen compleet met een uitgebreide licht- en geluidinstallatie, een toog en biertapinstallatie vormen het bruisende middelpunt in uw trein.Restauratierijtuig

Uitgebreid tafelen aan boord van nostalgische treinen, zoals de TEE Rheingold of een van onze andere luxe restauratierijtuigen? Het is een belevenis om nooit te vergeten. Terwijl de trein soepel over de sporen glijdt wordt aan boord van de restauratierijtuigen voor u gekookt. Onze restauratierijtuigen beschikken over goed geoutilleerde keukens, waar ervaren chefs hun beste beentje voorzetten en overheerlijke gerechten voor u bereiden.

Huwelijk, feest, bedrijfsuitje - Vraag ons naar de kosten

Een trein huren is ideaal voor een huwelijk, feest of bedrijfsuitje. Huur het open barrijtuig voor een feest of huur voor een huwelijk het prachtige restauratierijtuig van de klassieke Rheingold Express. Bepaal zelf de route: binnen Nederland of grensoverschrijdend. De kosten om een trein te huren zijn afhankelijk van het aantal rijtuigen, de grootte van de groep en de route.


Mat '64

Huur een historische dieseltrein met 104 zitplaatsen 2e klas en 24 zitplaatsen 1e klas.
Rondritten mogelijk in heel Nederland, vanaf € 2500.Vraag ons vrijblijvend om een maatwerkofferte via groepen@treinreiswinkel.nl of bel 071 5161254


Offerteaanvraag Chartertreinen

Neem contact op met de Treinreiswinkel: het team van Treinreiswinkel Groepen (Jeroen Koolen en Menno Schaafsma) is bereikbaar via :

Telefoon: 071 - 516 12 54
E-mail: groepen@treinreiswinkel.nl
Online: offerteformulier
(vul bij "Opmerkingen" het aantal reizigers in)

  Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30