Treinreiswinkel Ervaringen

Reviews, beoordelingen, recensies

Een greep uit de reacties die we de afgelopen jaren ontvingen: 


Ervaring Bergensbanen en Hurtigruten, rondreis Scandinavie
“De reis is opgezet door en voor mensen die van reizen houden, die graag in karakteristieke hotels zitten, bijzondere trajecten volgen, en omreizen als die route mooier is.”
>> Bekijk Bergensbanen en Hurtigruten


Over Stedentrip Parijs - Hotel Sibour

“Prima. En ga zo door, Treinreiswinkel, ben blij dat jullie aanbod vaak toch echt kan concurreren met al die goedkope vliegreisjes. Ik word toch echt blijer van treinen en stations dan van vliegtuigen en vliegvelden.”
>> Bekijk Stedentrip Parijs - Hotel Sibour


Ervaring Treinrondreis Schotland

"Onze complimenten voor de goed georganiseerde treinrondreis die wij afgelopen zomer in Schotland maakten!
Nogmaals dank voor uw extra inspanningen om overnachtingsadressen te vinden waar onze hond ook welkom was. Wij hebben genoten van onze reis en kijken er met met veel plezier op terug."
>> Bekijk Treinrondreis Schotland


Ervaring Treinrondreis Helsinki - St Petersburg 

"Inmiddels zijn wij al weer ruim twee weken terug van een hele mooie en indrukwekkende reis langs Moskou, St Petersburg, Helsinki en Stockholm. Hoewel al weer aan het werk hebben we het nog bijna dagelijks over de vele momenten en indrukken die we hebben meegemaakt en opgedaan , vooral ook in Moskou en St Petersburg. De treinreiswinkel  heeft voor ons de visa, de reserveringen en kaartjes voor de treinreizen tussen Moskou – St Petersburg –Helsinki en de bootreis Helsinki – Stockholm verzorgd. Alles bleek dik in orde. Heel erg prettig. Hetgeen ook zeker heeft bijgedragen aan deze succesvolle en voor ons indrukwekkende vakantie. "
>> Bekijk Treinrondreis Helsinki - St. Petersburg 


Ervaring Treinvakantie Werfenweng, Oostenrijk 

"Zaterdag kreeg ik tot mijn verrassing alle benodigde reispapieren en informatie al door de bus! Het is de eerste keer dat ik boek bij de treinreiswinkel, maar dit is wel een heel plezierige kennismaking. En alles is zo goed verzorgd, daar wil ik u toch even voor bedanken."
>> Bekijk Treinvakantie Werfenweng, Oostenrijk 


Ervaring Treinvakantie Landrucci, Toscane 

"Wij willen u heel hartelijk bedanken voor het perfect regelen van onze prachtige vakantie naar Italië (Landrucci). Een prima reis zonder vertragingen, een werkelijk  prachtig onderkomen met een gastvrije ontvangst op een ideale plek voor treinreizigers!"
>> Bekijk Treinvakantie Landrucci, Toscane 


Ervaring Stedentrip Lille 

"Ik wilde even laten weten dat de trip naar Lille zeer goed bevallen is. Heerlijk die Thalys,ik zou er de hele dag in kunnen blijven zitten,maar door de straatjes van Lille slenteren is ook niet verkeerd.We hadden prachtig weer en het hotel was goed.,alsook het ontbijtbuffet."
>> Bekijk Stedentrips Lille 


Ervaring Trein en Fiets Italie

"Vorige week zijn we terug gekomen van onze fantastische fietsreis naar Verona. Met de trein terug van Verona naar Den Bosch op zaterdag 26 juli. Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor het perfect regelen van onze terugreis. Alles klopte!!! De reserveringen van onze fietsen en plaatsen, de tijden, de kaartjes. Echt prima! ! Een hele prettige ervaring. Volgend jaar weer terug naar huis met behulp van jullie! Nogmaals dank "treinreiswinkel"
>> Bekijk Trein en Fiets Italie


Over treinreis naar Duitsland

"Hartelijk dank voor jullie snelle en (als altijd) efficiënte service. Ik maak wel eens reclame voor jullie, want ik vind dat jullie altijd zaken prima regelen. Hartelijk dank ook nu weer."
>> Bekijk treinreizen naar Duitsland


Over treinreis naar Frankrijk

"De regeling van de treinreis die door jullie werd voorgesteld, was perfect. Zo is reizen leuk en zonder zorgen."
>> Bekijk treinreizen naar Frankrijk 


Evaring Grand Tour, rondreis Groot-Brittannië: 

"Fantastisch! Treinreizen is echt een ontdekking voor ons"
>> Bekijk Grand Tour Groot-Brittannie 


Ervaring Zwitserse Panorama's, rondreis Zwitserland
"Graag willen wij u danken voor de uitstekende verzorging van met name de voorstellen voor de diverse uitstapjes. Alles klopte perfect! Wat betreft het weer: geweldig (d.w.z. op de heen- en terugreis, daar tussenin regen , regen en nog eens regen). Wij vrezen echter dat u daar weinig invloed op hebt.Wij worden graag op de hoogte gehouden van vergelijkbare arrangementen."
>> Bekijk Zwitserse Panorama's 


Over treintickets naar Frankrijk

"Hartelijk dank voor de vlotte laatste boeking vandaag. Ook de voordelige tarieven Brussel-Midi - Antibes v.v. verheugen mij. Bovendien vind ik het fijn dat al mijn boekings-wensen zijn vervuld. {bijna niet te geloven!} Ook nu weer ben ik uitermate tevreden met jullie bestaan."
>> Bekijk treinreizen naar Frankrijk 


Ervaringen met assistentie bij reizen met rolstoel: 

"Wij willen U hartelijk bedanken voor Uw goede service, een reden te meer om de volgende reis bij U terug te komen."
>> Bekijk reizen met rolstoel

Over Stedentrip Parijs: 
"Met heel veel plezier kijken wij terug op 4 dagen Parijs. Het reizen met Thalys is super. Wat een comfort en een uitstekende verzorging. Kan geen vliegtuig tegenop. Ook het Hotel is uitstekend. En het ontbijt helemaal. Geweldig. Bedankt voor de verzorging."
>> Bekijk Stedentrips Parijs 


Over Stedentrip Berlijn - Hotel Elba 

"Inmiddels zijn we alweer ruim 1 week thuis uit Berlijn. Ik heb veel vragen gesteld en altijd onmiddellijk een adequaat antwoord gekregen. We hebben genoten; de reis was voortreffelijk(ondanks problemen tussen Bad Bentheim en Deventer, waren maar 15 minuten later thuis) en ook hotel Elba  was uitstekend. Keurige kamers en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer vriendelijke mensen. Allemaal een echte aanrader. Uitstekend georganiseerd met heel veel dank."
>> Bekijk Stedentrip Berlijn, Hotel Elba


Over Stedentrip Berlijn - Hotel Savoy 

"Graag wil ik de Treinreiswinkel bedanken voor de extra service die gegeven werd ivm de spoorwegstaking in Duitsland. Vorige week donderdag hebben we dankzij jullie nieuwe reisschema en de omboeking van de reservering een vlot verlopen reis gehad. Het verblijf in hotel Savoy is ons ook heel goed bevallen! Ruime kamer, goed ontbijt, pracht locatie. Tot onze volgende treinreis!"
>> Bekijk Stedentrip Berlijn, Hotel Savoy


Over o.a. Wintersport Per Trein 

"Mede namens mijn vrouw wil ik alle medewerkers van de Treinreiswinkel bedanken voor de geweldige service. Al een aantal jaren boeken we bij jullie en iedere keer is het allemaal meer dan in orde."
>> Bekijk Treinen Naar Wintersport


Over Afwikkeling Staking Duitsland #1 

"Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor de service en medewerking die ik heb ontvangen naar aanleiding van de problemen met de Duitse treinstakingen. Mijn complimenten hiervoor"
>> Bekijk Treintickets Berlijn


Over Afwikkeling Staking Duitsland #2 

"Na het avontuur met de staking hadden we het even gehad met treinreizen, maar na jullie snelle en zeer klantgerichte service is ons vertrouwen weer helemaal terug!"
>> Bekijk Treintickets Keulen


Over Interrail en Reserveren 

"Ik ben zeer tevreden met de tijd die jullie nemen om mij als klant goed te bedienen. Daar kunnen een hoop bedrijven nog veel van leren. Ik wil jullie bij deze dan ook graag (alvast) hartelijk bedanken, namens mijn reispartner en ik, voor de fantastische reis die we bij jullie moeiteloos hebben kunnen regelen naar onze specifieke wensen. "
>> Bekijk Interrail - Alle Passen en Reserveringen


Over Interrail Spanje 

"Ik ben uiterst tevreden over de recente reis door heel Spanje met een interrailpass voor 8 dagen in 1ste klasse. Jullie zullen ook wel weten dat de Spaanse spoorwegen ondertussen echte "modelspoorwegen " geworden zijn. Zeer snel op de nieuwe lijnen maar ook zo snel mogelijk op vele trajecten. Steeds uiterst comfortabele, geklimatiseerde treinen die praktisch altijd op tijd zijn. Nette stations met competent,vriendelijk personeel. Er zijn steeds loketten open voor onmiddelijk vertrek waar men nog snel een plaats kan reserveren. De turista - klas is comfortabel genoeg maar meestal is de "preferente" ook goed bezet. Bijbetalen voor de club- klas (wanneer aanwezig) loont de moeite. Want voor 13,50 euro's krijgt men een eenvoudige maaltijd in vliegtuigstijl. Vergezeld door een reeks drankjes van cava tot digestief. Het is dus een koopje in een zeer stijlvolle sfeer."
>> Bekijk Interrail Spanje


Over Rondreis Wales - Great Little Trains 

"Wat is Guesthouse Bryn Melyn in Barmouth, Wales, een heerlijke plek om te vertoeven, fijn dat jullie dit guesthouse als onderkomen hebben gecontracteerd. Het echtpaar David en Heather Brown hebben gastheerschap heel hoog in hun vaandel staan. Op de reisbescheiden stond dat iemand me lopend van de trein zou halen. Het was dan ook een verrassing om met de auto gehaald en later op de terugweg gebracht te worden naar het station. Heather vertelde dat ze hun gasten niet de steile klim met bagage wilden aandoen. Ook gaven ze fijne adviezen voor dagtochten waarbij de milieu voetafdruk laag kon blijven. Het was dankzij hen een heerlijk vakantie, maar ook dankzij jullie medewerkers!"
>> Bekijk Rondreis Wales - Great Little Trains


Over Trein en Fiets Oostenrijk 

"Ik wil jullie een pluim geven voor het uitzoeken/regelen van onze reis naar Salzburg en retour vanaf Villach Oostenrijk !!! Vooral het reisschema met de vertrektijden en perronnummers en informatie achteraf , waar wij om gevraagd hadden!!! Het blijft alleen verdomd jammer dat Nederland ( fietsland ?!?!) in de trein en op de perrons niet op fietsen zijn berekend : Liften te klein of niet aanwezig, en de ruimte's in de treinen veels te krap !!! Hoogte verschil van perron tot de trein ! Het blijft een drama in Nederland ! Nee,dat is een heeeeeel groooot verschil in Duitsland/ Oostenrijk/ Slovenie !!!!! Een dikke pluim en compliment ! En tot de volgende vakantie welke zeker via de treinreiswinkel gaat !"
>> Bekijk Trein en Fiets Oostenrijk


Over Trein en Fiets Frankrijk 

"Door de diefstal van m’n fiets op de dag voorafgaand aan het begin van m’n fietsvakantie, met als begin Avignon, kon die vakantie niet doorgaan. De tickets die ik in bezit had, werden na één telefoontje geannuleerd en sterker nog, nadat ik ze vandaag had teruggebracht in de Breestraat stond het geld in no time op m´n rekening. Dat is service met een hele grote S. Dank en tot later in het jaar"
>> Bekijk Trein en Fiets Frankrijk


Over Stedentrip Berlijn - Hotel Air Inn 

"We verbleven in het Air In Berlin hotel aan de Ansbacher Straße 6. Dit hotel werd ons door u aangeraden. Bij deze wil ik hem/u mijn complimenten maken voor dit advies. Het hotel ligt écht zo centraal, helemaal geweldig! Ongeveer 100 meter van KaDeWe, 50 meter van de Ubahn lijn 2, halte Wittenbergplatz en station Zoologischer Garten. Het hotel zelf bevond zich in een heel oud pand, prachtig opgeknapt en prima kamers. Kortom, het kon niet beter!"
>> Bekijk Stedentrip Berlijn, Hotel Air In


Over Wintersport Per Trein - Krokus Express 

"Ik wilde jullie een pluim geven voor het vervoer met de krokus expres. Ben geen trein reiziger maar deze rit heeft me een goed gevoel gegeven, wat hebben jullie het goed georganiseerd; mijn dank hiervoor ,heel relax. Het enige minpuntje op de reis wat je kon eten, terug zelf van alles meegenomen. Volgend jaar ga ik weer met jullie trein!"
>> Bekijk Krokus Express


Over Wintersport Per Trein - Krokus Express 

"Het was een genoegen om met de Krokus Express op wintersport te gaan; comfortabel en goed georganiseerd. Julie voorzien echt in een behoefte. Ik heb de Krokus Express al aan verschillende mensen aangeraden. Blijkbaar reden we in een erg bijzondere trein, want op verschillende stations stonden trein-spotters met (statief-)camera’s de trein op te wachten om haar te fotograferen."
>> Bekijk Wintersporttreinen


Over Treinrondreis Schotland 

"Afgelopen weken maakten we een rondreis door Schotland per trein. We deden alles per openbaar vervoer, ook het vertrek en aankomst in onze woonplaats. Vanaf Rotterdam had treinreiswinkel alles geregeld: de trein naar Amsterdam, bus naar IJmuiden, de overtocht per veerboot, het reizen per trein door Schotland, de boekingen van hotels -lagen op loopafstand bij de diverse stations-, en vanzelf ook de terugreis :-) Onze beoordeling over dit bedrijf is: UITSTEKEND. Van harte aanbevolen! "
>> Bekijk Treinrondreis Schotland


Over Autoslaaptrein Dusseldorf-Verona 

"Wij zijn erg tevreden over de reis met de autotrein van Dusseldorf-Verona. Het was allemaal erg goed en plezierig geregeld bij het op- en afladen. En ook de stewards in de trein waren super behulpzaam en attent. Heel fijn dat jullie dit opgepakt hebben!"
>> Bekijk Autoslaaptrein ItalieZie ook:
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Stedentrips
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Treinrondreizen
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Transsiberie Express


Ook bijzondere en/of goede ervaringen met de Treinreiswinkel? We horen het graag via info@treinreiswinkel.nl (natuurlijk horen we ook graag als iets beter/anders zou kunnen)