0
form-submit
Online Treintickets Boeken

Het ultieme reizen - Reizen per trein is zien, beleven en genieten vanaf het moment van instappen. Het is comfortabel, rustgevend, boeiend en erg leuk. Je hoeft niets te doen. Alleen maar zitten, naar buiten kijken, genieten van het landschap of van een goed boek. Rustig afwachten tot je op de plaats van bestemming aankomt. Wie zakelijk reist kan op z’n gemak werken, zeker in de eerste klas. Veel internationale treinen zijn zeer comfortabel. Het reizen in buitenlandse treinen, bijvoorbeeld die naar Moskou, is een bijzondere belevenis. Voor veel mensen is reizen per trein het enige échte reizen.

Internationale treinkaartjes snel en makkelijk boeken
De Treinreiswinkel maakt het boeken van een treinreis nu bijzonder eenvoudig. Met op één adres alle treintickets en treinarrangementen. Als echte treinspecialist zoeken wij altijd naar de meest voordelige en comfortabele reismogelijkheid. We geven onafhankelijk advies. Voor veel treinreizen geldt: hoe eerder geboekt hoe voordeliger de reis.

Online Boeken
Alle treintickets nu online te boeken overzichtelijk en snel, betaling per Ideal of creditcard, geen boekingskosten, online tickets direct in mailbox. Niet als e-ticket mogelijk? Treintickets worden door de Treinreiswinkel toegestuurd.

Bestemmingen
Direct goedkope internationale treinkaartjes online boeken naar Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Londen en de meeste bestemmingen in Groot-Brittannie, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechie, Slowakije, Denemarken en Polen. Prijsopgave voor treintickets naar Italië, Spanje, Rusland, Oost-Europa, Scandinavië

read-more

Internationale treinkaartjes naar meer dan 85.000 bestemmingen

65.000+ online boekbare bestemmingen via de Internationale Treinplanner

Alle internationale treinen, zoals de Thalys, Eurostar en de ICE International

more
info
photos
pluses