Treinreiswinkel Zakelijk

Altijd de voordeligste treintickets
  • Alle treintickets en reserveringen in Europa en ver daarbuiten
  • Altijd de meest voordelige en meest comfortabele verbinding
  • Neem contact op via 071 - 516 12 57 of zakelijk@treinreiswinkel.nl
Per 1.6.2020 is ivm herstructurering onze afdeling Zakelijk gesloten.

Maak een account aan voor HappyRail Zakelijk, ons internationale platform voor alle treintickets, en boek direct online.

Registreren: Maak een account aan Het duurt slechts 2 minuten
Huur een trein

Een eigen trein huren – ideaal voor reizen met grote groepen of voor bedrijven.

Treinreiswinkel is specialist in de verhuur van treinen. Als onafhankelijke bemiddelaar tussen alle treinmaatschappijen zoeken we altijd het meest comfortabele en meest voordelige aanbod.

Er is keuze uit zitrijtuigen 1e en 2e klas, couchetterijtuigen, slaaprijtuigen, restauratierijtuigen, barrijtuigen en bagage-/evenementenrijtuigen die naar eigen inzicht kunnen worden ingericht.

In één trein kunnen tot 1000 passagiers meereizen (ca 20 touringcars). Het huren van hogesnelheidstreinen is alleen zeer beperkt mogelijk. Het is ook mogelijk om een trein te huren voor een reis in één land, bv. Zwitserland of USA.


Cases

- Festival trein: jaarlijks 3000 jongeren per trein naar Budapest

- Bedrijfsuitje: 400 medewerkers weekend Antwerpen

- Orkest: 80 medewerkers en instrumenten in VS

- Treinenliefhebbers: stoomtreinrit met 60 personen in Zwitserland

- Wintersporttrein: 600 personen lang weekend Oostenrijk

- Overheidsinstelling: met 350 personen naar Keulen

- Bedrijf: productpresentatie in evenementen trein

- Seniorenorganisatie: met 900 personen dagretour Rijn/Duitsland

- Bank: weekendretour met 450 personen naar Berlijn naar hotel met eigen treinstation


Vraag ons vrijblijvend om een maatwerkofferte via groepen@treinreiswinkel.nl of bel 071 5161254


Alle treinen boeken met je eigen bookingstool.

Boeken van treintickets kan complex en ingewikkeld zijn. Stap over op “ALLE TREINTICKETS” van de Treinreiswinkel en altijd snel weten: de beste verbindingen, de beste tarieven, makkelijk boeken, 85.000 bestemmingen in heel Europa.


Bedrijven en Organisaties

Voor bedrijven en organisaties met meer dan 10 online ticketboekingen per maand bieden we de mogelijkheid om online treintickets te boeken met een eigen online boekings tool. Betalingen met gespecificeerde verzamelfacturen.


Snelle en flexibele service

Neem contact op met het team van Treinreiswinkel Zakelijk / B2B (Menno Schaafsma en Robert van Oosten) voor aanmelding, meer informatie of speciale wensen. Telefonisch via 071 - 516 12 57 en per e-mail via zakelijk@treinreiswinkel.nl


Online Bestemmingen

Boek online treintickets naar ruim 10.000 bestemmingen waaronder populaire steden als Parijs, Londen, Brussel, Antwerpen, Frankfurt, Dusseldorf, Berlijn en Keulen. Naast de online boekbare bestemmingen kunnen we treintickets naar ruim 75.000 andere bestemmingen boeken. Ook voor de voordeligste groepstickets bent u bij de Treinreiswinkel op het juiste adres.


Beste prijs versus flexibel

In de zoekresultaten kan worden gekozen voor de "beste prijs", vaak een ticket met hoge wijzigingskosten, of een "flexibel ticket" met gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.


Tickets per mail

Treintickets ontvangt u direct per e-mail. Alleen voor enkele bestemmingen in Frankrijk (niet Parijs!) zijn alleen papieren tickets beschikbaar. Deze komen per post of kunnen worden opgehaald aan het loket of in een van onze winkels.


Individuele Zakenreiziger

Het is mogelijk om met een bedrijfsaccount in te loggen en zelf direct tickets te boeken. De e-tickets kunnen eenvoudig naar de eigen mailbox verstuurd worden. De tickets worden toegevoegd aan de maandelijkse verzamelfactuur.


1e klas - Maaltijden aan boord, Wifi, Lounges

1e klas reizen biedt naast extra veel ruimte aan boord veel meer comfort. Op de Thalys naar Antwerpen, Brussel en Parijs en de Eurostar naar Londen is een maaltijd inbegrepen. Daarnaast is Wifi op sommige treinen inbegrepen (Thalys en nu ook op de ICE naar Frankfurt!) en is er gratis toegang tot de comfortabele NS Lounges op de vertrekstations van de Thalys in Nederland (Amsterdam C, Schiphol en Rotterdam C)


TRW Spaarkaart

Verzamel voor iedere reis punten en ruil je punten in voor reisjes of verwencadeaus.


Loyalty Programma

Thalys en ICE Thalys The Pass: vraag de Thalys The Pass aan en reis met veel voordeel naar Antwerpen, Brussel en Parijs. Kortingen kunnen oplopen tot 50%. ICE: Heeft uw bedrijf of organisatie minimaal € 5000 omzet per jaar op de ICE? Vraag ICE Corporate aan en krijg 10% korting op het volle tarief (High Flex)


Referenties:

ANWB
ADE Duitsland Vakanties
Prorail
Artez Hogeschool
Buitengewoon Reizen
Beter Uit Reizen
Via Flaminia
Lopend Vuurtje
Betty Asfalt
SRC Reizen op Maat
D-Reizen
Milieudefensie
SNP
Atradius
Instituut Clingendael
LUMC
Universiteit Leiden
Universiteit Maastricht
Wageningen UR
Radbout Universiteit
UMC st Radboud
Universiteit Twente
UMC
Travel XL
Toneelgroep Amsterdam
Museum Volkenkunde
BNN
VPRO
VakantieXpert
VCK
Aktiva Tours
Raptim
Railbookers