Trein Amsterdam - Antwerpen

Boek de trein Amsterdam - Antwerpen makkelijk en snel via de Treinreiswinkel, de specialist voor de voordeligste treintickets voor alle treintickets vanuit Amsterdam naar Antwerpen

Treintickets boeken via de Treinreiswinkel

  • Treinreis Amsterdam-Antwerpen per Intercity of Thalys
  • Reistijd Thalys 1 uur en 15 minuten, Intercity 2 uur en 15 minuten
  • Comfortabele hogesnelheidstrein, 1e klas inclusief maaltijd en drankje
  • Hoe eerder geboekt, hoe voordeliger
  • Regelmatige verbinding

Treintickets boeken

Goedkope treintickets Amsterdam-Antwerpen

De Thalys rijdt tot 11 keer per dag direct vanuit hartje Amsterdam naar hartje Antwerpen. De trein haalt tussen Schiphol en Rotterdam snelheden tot 250 kilometer per uur. De Intercity via Den Haag en Roosendaal doet bijna twee keer zo lang over de reis, maar is vaak voordeliger dan de Thalys. Voor de Thalys geldt: hoe eerder geboekt, hoe voordeliger. Voor de Intercity worden geen vroegboektarieven vrijgegeven, er zijn wel extra voordelige dag- en weekendretours. Op de Intercity-trein mogen fietsen worden meegenomen, het is verplicht om een internationaal fietsticket te kopen. Deze kan onder andere aan het loket worden gekocht op de dag van vertrek. Op de Thalys mogen geen fietsen mee worden genomen, tenzij ze vrijwel geheel ontmanteld zijn.
Raadpleeg onze internationale treinplanner voor de actuele treintijden en tarieven.

Directe treinen

Ja, vanuit Amsterdam rijden zeer regelmatig directe treinen naar Antwerpen. 

Station - Antwerpen Centraal

Antwerpen Centraal ligt zeer gunstig ten opzichte van de Meir, de belangrijkste winkelstraat. Het oude centrum is op circa 10 minuten loopafstand. Bekijk het station van Antwerpen via Google Maps. 

Station Amsterdam - Amsterdam Centraal

Amsterdam Centraal ligt zeer gunstig ten opzichte van het centrum en het opkomende Amsterdam-Noord. Bekijk Amsterdam Centraal via Google Maps. 

 

Met de trein naar Antwerpen

Met de trein vanuit Amsterdam