Treinreiswinkel - Ervaringen Treinrondreizen

Reviews, beoordelingen, recensies

Een greep uit de reacties die we de afgelopen jaren ontvingen: 


Ervaring Zwitserse Panorama's - Rondreis Zwitserland
“Prachtig! Alles goed geregeld, dus gelijk vakantiegevoel. En heerlijke hotelletjes op gunstige locaties. Extra dagen in Lauterbrunnen en Zermatt wel aan te raden. Evt in Lugano. 1e klas reizen/upgrade vonden wij geen toegevoegde waarde. Halfpension wel!”
>> Bekijk Zwitserse Panorama's


 Ervaring Bergen en Meren - Rondreis Zwitserland

“Prachtige reis, goede reistijden en genoeg tijd voor eigen invulling. Perfecte aansluiting van treinen, mooie accommodaties. We hebben ontzettend genoten. ”
>> Bekijk Bergen en Meren


Ervaring Rail Adventure - Rondreis Zwitserland

"Het voordeel van dit systeem is dat je zelf dagen kunt toevoegen.Dit is ons goed bevallen.Zo bouw je wat rustmomenten in.
Alles stond perfekt op papier,het vervoer was goed geregeld,de reisschema's klopten en de hotels waren goed.."
>> Bekijk Rail Adventure


Ervaring Autovrije Dorpen - Rondreis Zwitserland

"Dit was de derde reis die we met Treinrondreizen hebben gemaakt,en de algehele indruk blijft prima! Ik heb u vlak vóór vertrek op enige onduidelijkheden in de reisinfo gewezen (per mail) en die zijn door u onderschreven,met toezegging dat e.e.a. zal worden aangepast. Het is aan u of dat ook daadwerkelijk gebeurt!
Op de Swiss-passen stond vermeld "halfcard". Door u natuurlijk bedoeld als een extra service,geeft dit echter bij de Rigi en de Braunwald problemen,omdat we,met name bij de Rigibahn, niet mee mochten voordat we de halve reissom cash hadden bijbetaald! We hebben dit zelf kunnen corrigeren,maar enige voorlichting aan het betreffende kassa-personeel t.a.v. de Swisspas is zeker op zijn plaats! "
>> Bekijk Autovrije Dorpen


Ervaring Tops of Europe - Rondreis Zwitserland

"De Gouden Rondrit was geweldig. Jungfraujoch: prachtig! (als je de toeristenhoeveelheid uitschakelt :-). Berghotel Niesen: Eenvoudig hotel, zeer mooie plek, zeer speciaal gelegen, bijzondere ervaring. Gornergrat: Geweldig! Rustiger dan Jungfraujoch.."
>> Bekijk Tops of Europe


Ervaring Bergensbanen en Hurtigruten - Rondreis Noorwegen

"Prima geregeld. Alle reisbescheiden lagen op volgorde (erg fijn!). Een prachtige manier om Noorwegen te bewonderen/beleven. De verschillende manieren van vervoer was goed te doen. Hotels waren goed. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!"
>> Bekijk Bergensbanen en Hurtigruten


Ervaring Treinrondreis Schotland

"Zeer tevreden over de info etc. Bedankt voor de organisatie van deze mooie reis! We hebben 3 x 1 dag bijgeboekt om te kunnen wandelen, anders zou het erg veel ""reizen"" zijn geweest (en ook wel vermoeiend daardoor)."
>> Bekijk Treinrondreis Schotland


Ervaring Treinrondreis Schotland

"Over het algemeen een topreis! Prachtige treinen, bestemmingen en aardige mensen. Het moet gek lopen wil ik volgend jaar niet weer een reis bij jullie boeken. Top!"
>> Bekijk Treinrondreis Schotland


Ervaring Grand Tour Groot-Brittannie

"Het is een prima manier om kennis te maken met een land of omgeving. We hebben veel gezien, maar hebben ook het idee dat er nog veel is om te ontdekken of nader te bezoeken. Alleen de laatste 2 dagen erg veel in de trein, daar zou ik een dagje tussen plannen of in Portree of in Inverness. Skye is een schitterend eiland waar we graag meer van hadden willen zien. "
>> Bekijk Grand Tour


Ervaring Hoogtepunten van Andalusie

"Goed dat jullie de reis nog op het laatste moment (2 weken voor vertrek) konden regelen! We kijken met veel plezier terug. Voor herhaling vatbaar."
>> Bekijk Hoogtepunten van Andalusie


Evaring Grand Tour, rondreis Groot-Brittannië: 

"Fantastisch! Treinreizen is echt een ontdekking voor ons"
>> Bekijk Grand Tour Groot-Brittannie 


Ervaring Zwitserse Panorama's, rondreis Zwitserland
"Graag willen wij u danken voor de uitstekende verzorging van met name de voorstellen voor de diverse uitstapjes. Alles klopte perfect! Wat betreft het weer: geweldig (d.w.z. op de heen- en terugreis, daar tussenin regen , regen en nog eens regen). Wij vrezen echter dat u daar weinig invloed op hebt.Wij worden graag op de hoogte gehouden van vergelijkbare arrangementen."
>> Bekijk Zwitserse Panorama's 


Ervaring nachttrein naar Lissabon

"We hebben er ontzettend van genoten. We reizen graag per trein en waren nooit in Portugal geweest. Het is een schitterend land. We waren blij voor de wat duurdere variant gekozen te hebben (eigen slaapcabine in de trein, pousada's), want dat gaf de reis echt wat extra's. Ook waren we blij voor dit jaargetijde gekozen te hebben, want nu waren de steden goed te doen (niet te warm om veel te lopen); de regen viel mee.
Slechts één kleine opmerking: we waren nergens tegengekomen dat Portugal niet met onze zomertijd meedoet.
Heel veel dank voor de zeer zorgvuldige en volledige manier waarop jullie de reis hebben uitgezet en voor ons voorbereid. Onze complimenten! ."
>> Bekijk Nachttrein naar Lissabon


Ervaring Treinrondreis Corsica

"We zijn reuze tevreden. De onderbreking in Brussel was erg prettig. Voor ons was het een onvergetelijke reis en nu al menig spectaculaire treinen en landschappen gedaan. Maar Corsica is de top tot nu toe, vooral Calvi-Ponte Leccia adembenemend.."
>> Bekijk Treinrondreis CorsicaZie ook:
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Algemeen
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Stedentrips
>> Ervaringen Treinreiswinkel - Transsiberie Express


Ook bijzondere en/of goede ervaringen met de Treinreiswinkel? We horen het graag via info@treinreiswinkel.nl (natuurlijk horen we ook graag als iets beter/anders zou kunnen)