0
Let's go
Call center
contact
071 51 37 008

Treintickets Parijs naar Berlijn

Complete Dienstregeling en Alle Treinkaartjes

 • Boek goedkope treintickets Parijs naar Berlijn
 • Ca. 29 treinen per dag van Parijs naar Berlijn
 • De snelste reis duurt 8 uur 21 minuten (overstappen: 1 )
 • Dezelfde prijs of voordeliger dan de spoorwegen
 • Betaal met iDeal, Mastercard, Visa, American Express, Alipay, Sofort etc.
 • Boek je treinkaartjes van Parijs naar Berlijn in 2 minuten
 • #1 voor alle treintickets in Europa

Parijs naar Berlijn per trein - Feiten

 • Afstand: 877 km
 • Snelste route: 8 uur 21 minuten 
 • Aantal treinen: 29
 • Overstappen: 1
 • Eerste trein: 06:02
 • Laatste trein: 21:02
 • Spoorwegmaatschappijen: SNCF
 • Prijzen / kosten: € €10 - €416
 • Treinkaartjes vanaf €10
Goedkope treinkaartjes van Parijs naar Berlijn !

Boek je treinreis van Parijs naar Berlijn in slechts 2 minuten - altijd de beste prijs! De prijzen voor treinkaartjes van Parijs naar Berlijn starten vanaf €10!

Elke dag rijden er 29 treinen tussen Parijs en Berlijn . De afstand is 877 kilometer en de snelste treinreis duurt 8 uur 21 minuten.

Hoe vroeger je boekt, hoe meer kans je hebt om goedkope treinkaartjes te bestellen. Als je vlak voor vertrek boekt kunnen treinkaartjes drie tot tien keer duurder zijn dan op het moment dat de boekingsperiode wordt opengesteld. Voor de route van Parijs naar Berlijn is het prijsverschil tussen vroeg boeken en vlak voor vertrek: €10 - €416.

Treintijden / dienstregeling

Vind via onze internationale treinplanner alle treintijden in Europa! De eerste trein vanuit Parijs naar Berlijn vertrekt om 06:02 en de laatste trein om 21:02.
Meer
Train operators
SNCF
Berlijn
Meer informatie: <*>Trein naar Berlijn - Treintickets, Dienstregeling & Tips<*>Treintickets Duitsland
Veel Gestelde Vragen
Hoe lang is de reistijd tussen Parijs en Berlijn ?
De gemiddelde reistijd tussen Parijs en Berlijn is 8 uur 21 minuten. De afstand is 877 kilometer en er rijden gemiddeld 29 treinen per dag. De eerste trein vertrekt uit Parijs om 06:02 en de laatste om 21:02. 
Hoeveel kost het om de trein van Parijs naar Berlijn te nemen?
De tarieven voor treintickets van Parijs naar Berlijn starten vanaf €10. De prijsrange is: €10 - €416. Voor treintickets geldt dat hoe eerder geboekt wordt hoe meer kans er is op voordelige treintickets. Soms kunnen treintickets vlak voor vertrek 4 to 5 keer zo duur zijn. Voordelige tijden om te reizen tussen Parijs en Berlijn zijn over het algemeen dinsdag en donderdag en buiten spitstijden. 
Hoe kom ik van Parijs naar Berlijn ?
Tussen Parijs en Berlijn rijden gemiddeld 29 treinen per dag. De afstand is 877 kilometer en de gemiddelde reistijd is 8 uur 21 minuten. Reizen met de trein is een van de beste manieren om door Europa te reizen, treinen zijn snel, handig en als je op tijd boekt zijn er vaak geweldige deals.
Hoe lang duurt de treinreis van Parijs naar Berlijn ?
De gemiddelde reistijd van Parijs naar Berlijn bedraagt 8 uur 21 minuten. Treintijden kunnen elk moment van de dag verschillen, check onze internationale treinplanner voor de actuele treintijden. Elke dag rijden er 29 tussen Parijs en Berlijn en de treisreis is mogelijk met 1 overstap(pen). 
Hoe ver is Parijs van Berlijn per trein?
De afstand tussen Parijs en Berlijn is 877 kilometer, de gemiddelde reistijd is 8 uur 21 minuten en er rijden elke dag circa 29 treinen tussen Parijs en Berlijn . De eerste trein vertrekt vanuit Parijs om 06:02 en de laatste om 21:02 
Welke treinen rijden van Parijs naar Berlijn ?
Op de route tussen Parijs en Berlijn rijden de volgende spoorwegmaatschappijen: SNCF. De afstand is 877 kilometer en de gemiddelde reistijd is 8 uur 21 minuten. 
Hoe koop ik goedkope treinkaartjes van Parijs tot Berlijn ?
Boek je treinkaartjes van Parijs tot Berlijn zo vroeg mogelijk - soms is het tot 4-8 keer goedkoper om vroeg te boeken. Als er treinkaartjes tussen Parijs en Berlijn al geruime tijd beschikbaar zijn, probeer dan piektijden te vermijden en / of op dinsdag of donderdag te reizen. Treinkaartjes van [van] tot [tot] beginnen vanaf €10.
Dalen de prijzen voor treinen Parijs naar Berlijn ?
Helaas, nee - er zijn geen last minutes. Treinkaartjes van Parijs naar Berlijn worden alleen maar duurder naarmate de vertrektijd dichterbij komt. De enige manier om goedkope treinkaartjes te boeken is om zo vroeg mogelijk te bestellen. 
De andere kant op - Treinen van Berlijn naar Parijs
Over HappyRail - Meer informatie
Onze missie is om het boeken van alle treinkaartjes in Europa zo gemakkelijk mogelijk te maken. We doen dat door één platform te bieden voor alle treinkaartjes en treinpassen tegen de beste prijzen. We willen dat je de beste boekingservaring hebt. Het ticketproces moet ook probleemloos verlopen. Kortom, wanneer je bij Happyrail boekt, moet je reservering goedkoop, snel en makkelijk zijn.

Op dit moment kun je treinkaartjes boeken naar 60.000 bestemmingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, het Zwitserland en alle andere Europese landen en dit is nog maar het begin. Onze droom is om online reserveren mogelijk te maken van Lissabon naar Ho Chi Minh, 's werelds langste treinreis met 17.852 km.

Ook het boeken van een InterRail, Eurail of Swiss Travel Pass is nog nooit zo eenvoudig geweest!
Meer