Internationale treinplanner

Plan je treinreis door heel Europa

Internationale Treinplanner

Boek via de Internationale Treinplanner treintickets naar treinbestemmingen in Duitsland, Belgie, Frankrijk, Engeland, Wales en Schotland. Prijsopgaves voor treinreizen naar Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Rusland, Zweden en veel meer bestemmingen. Als een verbinding niet online boekbaar, verwijzen we automatisch naar een offerteaanvraag. Wij sturen u na de de aanvraag de voordeligste en meest gunstige verbinding.


Internationale reisplanner

 

Alle treinbestemmingen

De internationale treinplanner van DB Bahn is al jarenlang de meest voordelige reisplanner van Europa. In Europa zijn vrijwel alle verbindingen opgenomen, inclusief veel bus- en ferryverbindingen. Ook buiten Europa zijn een aantal verbindingen te vinden, bijvoorbeeld voor de Trans Siberie Express en de Trans Mongolie Express van Moskou naar Beijing.


Internationale reisplanner

 

Trein en fiets - Internationale treinplanner

VVia internationale reisplanners is het vaak erg lastig om verbindingen te vinden waarbij de fiets mee kan. In de internationale treinplanner van DB Bahn is een knopje aan te vinken met 'Fiets mee'. Voor Duitstalige landen is die erg adequaat, voor Frankrijk, Spanje, Italie, Groot-Brittannie en andere landen komen niet altijd de gewenste resultaten te voorschijn. De Treinreiswinkel is al jarenlang gespecialiseerd in verbindingen voor Trein en Fiets door heel Europa.


Trein en Fiets