Interrail - Wijzigen / annuleren

Annuleren

Bij annulering van de Interrail pas tot de dag voor ingangsdatum krijgt u 85 % van de reissom terug. Indien de pas is aangeschaft voor een promo-tarief dan is wijzigen en annuleren niet mogelijk.

Als u de Interrail pas annuleert op de dag van vertrek of later zijn de kosten 100 %. 

Annuleren kan per mail, telefonisch of in de winkel. Als u binnen een week voor de vertrekdatum annuleert, kan dat alleen telefonisch of in de winkel. Vemeld bij een annulering altijd het dossiernummer! 

Nadat de annulering is doorgegeven, dient u het Interrail ticket toe te sturen of in te leveren in de winkel. Nadat de Treinreiswinkel de Interrail pas heeft ontvangen zal de resitutie plaatsvinden. 

Het openstaande bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer dat u bij de annulering heeft doorgegeven. 

U kunt bij de Treinreiswinkel een annuleringsverzekering afsluiten. Deze dekt alle kosten als de reis geannuleerd moet worden, ook als u al vertrokken bent. 

Let op: voor gemaakte reserveringen zijn andere annuleringsvoorwaarden van toepassing. Voor vrijwel alle treinreserveringen geldt dat de annuleringskosten 100 % zijn (u krijgt bij annulering niets terug)  

Wijzigen

Bij het wijzigen van de ingangsdatum van een Interrail pas betaalt u € 27 administratiekosten per boeking. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

De wijzigingskosten voor gemaakte reserveringen zijn meestal 100 %

Het wijzigen van de ingangsdatum is een keer mogelijk.