Treintickets Belgie

Verrassend dicht spoorwegnet, zeer aantrekkelijke tarieven, mooie trajecten zoals Luik – Luxemburg. Heerlijke Verwenarrangementen. Dichtbij en toch helemaal ertussenuit. En al snel in zuidelijke sferen.

Reis razendsnel met de trein naar Belgie. De Thalys vanuit Rotterdam is sneller in Antwerpen dan in Amsterdam! Reis met de comfortabele Thalys vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam direct naar Antwerpen en Brussel en vanuit daar verder naar andere steden in Belgie, of neem de Intercity vanuit Amsterdam Centraal, Schiphol, Den Haag HS en Rotterdam Centraal naar Antwerpen, Mechelen en Brussel. De Intercity doet veel langer over de reis dan de Thalys, maar de treinkaartjes voor de InterCity zijn vaak veel goedkoper.

Superdagretour - Als je op 1 dag op en neer reist naar Belgie kan je gebruik maken van een Superdagretour, dit zijn zeer voordelige retourtickets (niet geldig in de Thalys)

Weekendretour - Als je na 09.00 op vrijdag naar Belgie reist en voor zondag 23.59 uur weer de trein naar Nederland neemt, kan je de zeer voordelige weekendretours boeken (niet geldig op de Thalys)

Trein Belgie

Met de Thalys of Intercity bent u razendsnel in België. Vanaf Rotterdam bent u sneller in Antwerpen dan in Amsterdam!

Thalys
Voor de trein naar België zijn er twee mogelijkheden: De Thalys raast vanaf Rotterdam over het hogesnelheidstraject naar Antwerpen, terwijl de Intercity via Roosendaal bij Essen over “oud” spoor de grens over gaat. De Intercity doet iets langer over de treinreis, maar is over het algemeen voordeliger dan de Thalys.

Bestemmingen
België kent een uitstekend spoornetwerk. Vanaf de grote aanreisstations vanuit Nederland, Antwerpen, Brussel en Luik, zijn alle steden in België prima bereikbaar. Ook verbindingen naar Oostende, Charleroi, Hasselt, Spa, Couvert en Ieper.

Netwerk
Hogesnelheidsspoor ligt er onder andere tot Antwerpen en vanaf Brussel naar Parijs. Wie met de Thalys naar Brussel reist, komt tussen Antwerpen en Brussel op een langzaam spoortraject terecht. Op dit traject ligt geen spoor dat geschikt is voor hogesnelheidstreinen en rijdt de trein dus op normaal spoor. Na Brussel ligt wel weer hogesnelheidsspoor en daar trekt de trein op tot 300 km/h. De auto’s op de snelweg in de verte lijken stil te staan. De 300 kilometer tussen Brussel en Parijs neemt maar een uur in beslag.
 Snel met de trein naar:
Trein naar Brussel
Trein naar Antwerpen
Trein naar Gent
Trein naar Brugge
Trein naar Luik
Trein naar Mechelen
Trein naar Leuven
Trein naar de Ardennen (Spa, Barvaux, Eupen, Veilsalm)
Trein naar de Belgische kust (Knokke, Ieper, De Panne, Blankenberg)

Top bestemmingen
Trein naar Berlijn
Trein naar Parijs
Trein naar Dresden
Trein naar Londen
Trein naar Frankfurt

Bereikbaar
Alle Belgische bestemmingen ideaal per trein te bereiken. Veel mooie natuurgebieden voor een aantal dagen Kortweg. Heerlijke Verwenarrangementen. Dichtbij en toch helemaal ertussenuit. En al snel in zuidelijke sferen. Genieten van zomer, herfst of winter in de Ardennen. Zeer regelmatig een Intercity verbinding vanaf Amsterdam, Schiphol via Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal naar Antwerpen en Brussel.

Kortingstarieven
reis extra voordelig in weekend naar Belgie met een Weekendretour. Geldig op alle treinen (behalve de Thalys) van vrijdag 09.00 uur tot en met zondag. Voor jongeren tot en met 25 jaar zijn iedere dag voordelige treintickets beschikbaar. Kinderen t/m 11 jaar reizen tegen sterk gereduceerd tarief mee met ouders.

Trein en Hotel - Speciale Tarieven
Voor Belgie zijn bijzonder voordelige tickets beschikbaar voor treinarrangementen in combinatie met een hotel. Deze treintarieven kunnen altijd geboekt worden, ook kort voor vertrek. Zie onze speciale stedentrip aanbiedingen onder Stedentrips Belgie

Treintickets Brussel
Zeer snel en regelmatig bereikbaar vanuit Nederland. Tot 10x per dag per Thalys of Intercity.

>> Trein naar Brussel

Treintickets Antwerpen
Heel dichtbij, en toch er even helemaal uit. Vanuit Rotterdam sneller bereikbaar dan Amsterdam. Zeer voordelige weekendretours.

>> Trein naar Antwerpen

Treintickets Brugge
Belgische pracht en praal makkelijk bereikbaar per trein met een overstap in Antwerpen.

>> Trein naar Brugge

Treintickets Gent
Zeer goed bereikbaar per trein vanuit Nederland. Slechts een overstap.

>> Trein naar Gent

  • Stedentrip België - Trein en Hotel

Stedentrips Belgie - Trein en Hotel

Hotel en Trein Brugge, Brussel, Antwerpen en Gent

Treinvakanties in belgie